Paspoort voor HNC Travel and Tourism

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het cabinepersoneel, de vertegenwoordiger van het vakantieresort, de reserveringsassistent van een luchtvaartmaatschappij zijn slechts enkele van de routes die u kunt volgen met een kwalificatie in Reizen en Toerisme. We kunnen u helpen om van de vrije tijd en vakantietijd van anderen uw bedrijf te maken met cursussen die van NQ- naar HND-niveau gaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer de Schotse toeristenindustrie, internationale toeristische bestemmingen, luchtvaart- en luchthavenactiviteiten, duurzame ontwikkeling, touroperaties, klantenservice, procedures voor reisbureaus en basis Spaans.

Paspoort voor HNC Travel and Tourism is ontworpen om je voor te bereiden op deelname aan het HNC Travel and Tourism in augustus 2021. Deze cursus helpt je de nodige vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn voor dit volgende studieniveau.

Om in te schrijven moet u beschikken over kwalificaties op SCQF (The Scottish Credit and Qualifications Framework) niveau 4/5, met de nadruk op Engels / communicatie, ICT en rekenvaardigheid. We hebben ook een positieve academische of werkgeversreferentie nodig. Bij het interview verwachten we dat je enthousiasme en toewijding toont aan een carrière in de reis- en toerismebranche.

Alle aanvragers moeten een persoonlijke verklaring indienen en alle kwalificatiegegevens opnemen in hun aanvraag.

Je bestudeert het volgende:

Reisproducten en -diensten; Vaardigheden voor klantenservice; Vrije tijd en zakelijke toeristische bestemmingen; Reizen en toerisme in het VK; Resortvertegenwoordiging; Werken als cabinepersoneel; Reizen en toerisme: Schotland; Vaardigheden ontwikkelen voor werk; Evenementenindustrie: een overzicht; Communicatie; Rekenen en ICT.

Je kunt je aanmelden voor de HNC Travel and Tourism op Motherwell Campus na het voltooien van deze cursus.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its camp ... Lees meer

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its campuses to ensure students have the highest calibre of resources. Lees Minder
Wishaw , Coatbridge , Cumbernauld , Cumbernauld , Cumbernauld + 4 Meer Minder