ONLINESTUDIES

Online Doctoraats Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie 2020

Als je je opleiding wilt voortzetten op het hoogste niveau met mogelijkheden voor gespecialiseerd onderzoek, kun je overwegen om je in te schrijven voor een Doctor of Philosophy-programma. Tijdens een doctoraat volg je meestal lessen de eerste twee of drie jaar en besteed je vervolgens twee tot vier jaar aan onderzoek. Een culminerend geschreven proefschrift is meestal vereist.

U kunt zich afvragen: "Wat is een doctoraat in journalistiek en massacommunicatie?" Dit is een uitgebreid programma dat gewoonlijk de verspreiding van informatie omvat via gedrukte media, radio-uitzendingen, televisie, film en reclame. Je zou waarschijnlijk een aandachtsgebied kiezen voor je studie. Je kunt cursussen volgen in media en cultuur, reclametheorie, telecommunicatiewetgeving en de geschiedenis van massacommunicatie.

Tijdens je studie voor een doctoraat in journalistiek en massacommunicatie, kun je nuttige levensvaardigheden verwerven, zoals kort schrijven, effectief onderzoek doen en tijd efficiënt beheren. Dit zijn vaardigheden die kunnen worden vertaald naar elk beroep.

Uw totale uitgaven voor het behalen van een doctoraat in journalistiek en massacommunicatie zullen verschillen van school tot school. Factoren zoals de locatie van de school, het collegegeld en de kosten, en het aantal vereiste credits zijn van invloed op de kosten. Vergelijk de programma's zorgvuldig en kies de juiste keuze voor u.

Met een doctoraat in journalistiek en massacommunicatie kunt u de wereld van de media betreden en een nieuwszender, een journalist, een redacteur, een verslaggever, een programmamanager of een producent worden. Reclamebureaus kunnen u inhuren als een consultant of een marktonderzoekanalist. Een doctoraat kan u ook helpen bij het invoeren van de administratie als een communicatieregisseur.

Universiteiten dicht bij huis en in het buitenland bieden een doctoraat in journalistiek en massacommunicatie. Sommige scholen bieden mogelijk ook online cursussen aan. Als u klaar bent om te beginnen, zoek dan naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Journalistiek en Massacommunicatie Filter

Doctoraat in informatie- en communicatiesystemen

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
PhD
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;8 jaren
Grieks
Online

Het doctoraatsprogramma "Informatie- en communicatiesystemen" heeft als hoofdopdracht het onderzoek naar kwesties in verband met informatie- en communicatiesystemen.

Lees meer