close

Filters

Resultaten weergeven

Online Doctoraats Opleidingen in Ondernemerschap 2021

PhD is de afkorting van de Latijnse uitdrukking philosophiae doctor, wat doctor of philosophy betekent. In de meeste gevallen vertegenwoordigt het de hoogste graad die in een veld wordt aangeboden. Studenten komen meestal alleen in aanmerking na het voltooien van zowel undergraduate en postdoctorale studies. PhD-programma's variëren in lengte, maar de meeste nemen tussen de drie en tien jaar… Meer informatie

PhD is de afkorting van de Latijnse uitdrukking philosophiae doctor, wat doctor of philosophy betekent. In de meeste gevallen vertegenwoordigt het de hoogste graad die in een veld wordt aangeboden. Studenten komen meestal alleen in aanmerking na het voltooien van zowel undergraduate en postdoctorale studies. PhD-programma's variëren in lengte, maar de meeste nemen tussen de drie en tien jaar in beslag.

Wat is een doctoraat in ondernemerschap? Een ondernemer is iemand die een bedrijf ontwikkelt, organiseert en beheert. Hoewel dit vaak van toepassing is op kleine bedrijven, kunnen ondernemers met succesvolle track records en financiële steun ook grotere bedrijven vinden. Succesvol ondernemerschap vereist de identificatie van een lucratieve potentiële markt, een innovatieve methode om deze markt te benaderen en effectief het overwinnen van veranderingen in het bedrijf en de markt. Veel instellingen instrueren in het gebruik van marketingonderzoekssoftware en personeelsbeheer.

Een programma voor ondernemerschap leert eerst en vooral de communicatievaardigheden die studenten kunnen helpen in hun loopbaan en in hun persoonlijke levensinteracties. Andere veelzijdige vaardigheden zijn onder meer innovatie en adaptiviteit.

Veel toekomstige studenten maken zich zorgen over de kosten van een hogere opleiding. Vanwege verschillen in cursusduur, universiteitskosten en nationaal beleid is het moeilijk om een ​​specifieke prijs te geven voor een doctoraat in ondernemerschap. Afhankelijk van het programma kunnen beurzen of stipendia beschikbaar zijn in ruil voor werk als onderwijsassistent.

Na hun afstuderen met een doctoraat in ondernemerschap, zijn veel mensen geïnteresseerd in het creëren van bedrijven via senior managementfuncties zoals CEO's en CFO's. De innovatieve vaardigheden die de studenten hebben ontwikkeld, kunnen hen ook helpen als bedrijfsadviseurs die toekomstige startups helpen. Een onconventioneel gebruik van de graad kan het worden van de uitvoerend directeur van een non-profitorganisatie omvatten. Non-profitorganisaties hebben directeuren nodig die potentiële problemen kunnen identificeren en unieke oplossingen kunnen creëren.

Studenten kunnen dit diploma behalen aan universiteiten over de hele wereld. Online, parttime en fulltime lessen zijn mogelijk beschikbaar, afhankelijk van de instelling. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Zwitserland

PhD in Ondernemerschap is een hoogwaardige kwalificatie die is ontworpen houden in overweging eisen die momenteel door de moderne zakenwereld worden opgelegd met als doel het ... +

PhD in Ondernemerschap is een hoogwaardige kwalificatie die is ontworpen houden in overweging eisen die momenteel door de moderne zakenwereld worden opgelegd met als doel het opleiden van studenten, zodat ze fatsoenlijk en succesvolle zakenmannen van de moderne tijd kan worden. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Engels
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op