Uitgebreide studie van de politieke en diplomatieke trends van vandaag

EXCEL OP HET GEBIED VAN POLITIEKE WETENSCHAP

De doctoraat / doctoraat in de politieke economie wordt gezamenlijk aangeboden en als een tweerichtingsprogramma van de SMC-universiteit en Universidad Central de Nicaragua. De Doctoraat / Doctoraat in de politieke economie Is een uitgebreide studie van de politieke en diplomatieke trends van vandaag, die vereisen dat ze zowel academisch als professioneel een solide achtergrond hebben op het gebied. Het programma bestaat uit cursussen die vanuit het perspectief van verschillende betrokken partijen een breed spectrum van politieke internationale problemen bieden. Het programma richt zich op individuen die op dit gebied steeds belangrijker willen uitblinken en die een internationaal perspectief op hun eerdere opleidings- en loopbaanervaring willen verwerven. Het is ook gericht op personen die hun carrière een academische richting willen geven, vaardigheden van toegepast onderzoek, politieke raadpleging en lezingen op het gebied van diplomatie / politieke wetenschappen ontwikkelen.

UCN Universidad Central de Nicaragua is opgericht in 1997 als een prive-Nicaraguaanse universiteit in Managua, Nicaragua. Het werd geaccrediteerd door de Consejo Nacional de Universidades en kreeg de status van een volledig autonome universiteit met onbeperkte toekenningsautoriteit door de wet van het Parlement en door de toekenning van de volledig autonome universitaire status bij decreet van de president van Nicaragua.

LOOPTIJD

Het programma is volledig flexibel en de duur ervan hangt af van uw vooruitgang en op de tijd en moeite die u bereid bent te werven. Studenten kunnen op elk gewenst moment cursussen starten, dit is om de bijzondere agenda's van onze studenten te horen en te ondersteunen die voornamelijk werkzaam zijn in leidinggevende functies. Niettemin zal aan het begin van elke cursus samen met uw professor een schema voor de afronding van de cursus opstellen.

CURSUS BESCHRIJVING

Core Stadium

 • Onderzoeksmethodologie en -ontwerp I
 • Onderzoeksmethodologie en -ontwerp II

Specialisatie Stadium

 • Gevorderde Politieke Economie
 • Wereld- en vergelijkende politiek
 • internationale betrekkingen
 • Wet en de staat
 • Geavanceerde Politieke Theorie

VERHANDELING STAGE

 • Proefschrift
 • proefschrift defensie

TOELATINGSCRITERIA

Zwitsers Management Center verwelkomt gekwalificeerde kandidaten zonder discriminatie op grond van hun geslacht, leeftijd, culturele, etnische, religieuze en raciale achtergronden. Afstandsonderwijs kandidaten worden op een continue basis toegelaten.

Toelating bij het Zwitsers Beheerscentrum stelt minimumcriteria vast die bestemd zijn voor het identificeren van aanvragers die een goed academisch potentieel hebben en die creativiteit, kritisch denken, sociale en morele waarden tonen, bewijs van Engelse taalvaardigheid en sterke motivatie.

KURSUSVEREISTEN

 • Master diploma van een internationaal erkende academische instelling
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in executive of senior management functies
 • Vaardigheid in het Engels

PROGRAMMA INTAKE

Door de flexibele structuur van het programma is de inschrijving continu. Ondersteund door de asynchrone methode om te studeren, kunnen toegelaten studenten hun studie op elk gewenst moment in overeenstemming met hun persoonlijke en professionele verplichtingen starten.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 4 andere vakken van SMC University »

Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
12,900 EUR
SMCU Onderwijs per kwartaal € 990 + Onderwijsschema 1 € 1.750 (bij inschrijving) + Onderwijsschema 2 € 1.750 (bij begin van validatie). Alternatief, Eén enkele betaling van € 9.800 + UCN-collegegeld (Eenmalige betaling van € 3.000) voor een totaal college
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum