ONLINESTUDIES

Online Postdoctoraal Certificaten in Administratieve studies 2020 in Europa

Een postgraduaat is een academisch programma dat een grondige biedt en gerichte opleiding voor studenten die al een bachelordiploma hebben afgerond. Het invullen van dit programma kan helpen de studenten in aanmerking komen voor het scheppen van promoties en meer verantwoordelijkheden op de werkplek.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Postdoctoraal Certificaat Online in Administratieve studies in Europa

1 Resultaten in Administratieve studies, Europa Filter

PG Cert International Human Resource Management

University of Essex Online
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
<
8 maanden
Engels
Online

Het personeelsbestand wordt steeds mondialer, wat een factor is waarmee human resource (HR) -professionals rekening moeten houden bij het overwegen van de bredere strategie va ...

Lees meer