ONLINESTUDIES

Online Postdoctoraal Certificaten in Administratieve studies in UK 2020/2021

Een postgraduaat is een vrij kort educatief programma dat kan worden verdiend door studenten die al een universitair of bachelor's degree. Door het invullen van deze academische programma, de studenten het verbeteren van hun specialistische kennis, en kunnen zij in staat om meer geld te verdienen in hun carrière gekozen.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Online Postdoctoraal Certificaat Programma in Administratieve studies in UK

1 Resultaten in Administratieve studies, Verenigd Koninkrijk Filter

PG Cert International Human Resource Management

University of Essex Online
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
<
8 maanden
Engels
Online

Het personeelsbestand wordt steeds mondialer, wat een factor is waarmee human resource (HR) -professionals rekening moeten houden bij het overwegen van de bredere strategie va ...

Lees meer