ONLINESTUDIES

Online Cursus Studies in Personeelsbeleid/Human Resources 2020 in Europa

Een postgraduaat is een academisch programma dat een grondige biedt en gerichte opleiding voor studenten die al een bachelordiploma hebben afgerond. Het invullen van dit programma kan helpen de studenten in aanmerking komen voor het scheppen van promoties en meer verantwoordelijkheden op de werkplek.

In het algemeen, een human resources mate verwijst naar de werknemers die deel uitmaken van een organisatie en daarom bereidt studenten voor verschillende soorten banen. Tijdens het werken in de richting van een zekere mate van dit soort, kan de student klassen die verdiepen in onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, gedrag in organisaties, leiderschap en management te nemen.

 

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Postdoctoraal Certificaat Programma Online in Personeelsbeleid/Human Resources in Europa

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Europa Filter

PG Cert International Human Resource Management

University of Essex Online
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
<
8 maanden
Engels
Online

The workforce is becoming increasingly global, which is a factor human resource (HR) professionals must bear in mind while considering the broader strategy of hiring, firing a ...

Lees meer