ONLINESTUDIES

Online Postdoctoraal Certificaat Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in UK 2020

Een postgraduaat is een academisch programma dat een grondige biedt en gerichte opleiding voor studenten die al een bachelordiploma hebben afgerond. Het invullen van dit programma kan helpen de studenten in aanmerking komen voor het scheppen van promoties en meer verantwoordelijkheden op de werkplek.

In het algemeen, een human resources mate verwijst naar de werknemers die deel uitmaken van een organisatie en daarom bereidt studenten voor verschillende soorten banen. Tijdens het werken in de richting van een zekere mate van dit soort, kan de student klassen die verdiepen in onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, gedrag in organisaties, leiderschap en management te nemen.

 

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Online Postdoctoraal Certificaat in Personeelsbeleid/Human Resources in UK

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Verenigd Koninkrijk Filter

PG Cert International Human Resource Management

University of Essex Online
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
<
8 maanden
Engels
Online

Het personeelsbestand wordt steeds mondialer, wat een factor is waarmee human resource (HR) -professionals rekening moeten houden bij het overwegen van de bredere strategie va ...

Lees meer