Filter
Postgraduate Certificate
Tempo: Deeltijd

Online Postdoctoraal Certificaten in Sport- en bewegingspsychologie 2020

Een postgraduaat is een vrij kort educatief programma dat kan worden verdiend door studenten die al een universitair of bachelor's degree. Door het invullen van deze academische programma, de studenten het verbeteren van hun specialistische kennis, en kunnen zij in staat om meer geld te verdienen in hun carrière gekozen.

Sport en beweging psychologie's kunnen helpen de studenten leren over de relatie tussen lichaam en geest, met name als het gaat om fysieke activiteit. Deze studie kan omvatten alles van anatomie tot geestelijke gezondheid.

Online Postdoctoraal Certificaat Programma in Sport- en bewegingspsychologie

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sport- en bewegingspsychologie

IMF Business School Portugal

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die ... [+]

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die betrokken zijn bij de beoefening van sport, beweging en fysieke activiteit te begrijpen, ongeacht de doelstellingen om zich te concentreren op de prestaties sport of de praktijk van lichamelijke activiteit als strategie voor gezondheidsbevordering, het welzijn en de kwaliteit van het leven.

toegangseisen

Degree of een gelijkwaardige beroepservaring

ontvangers

Licentie (pre- of post volgens Bologna) in Fysiologische Wetenschappen; psychologie; Lichamelijke Opvoeding en Sport; Afgestudeerden in aanverwante gebieden of professionals met relevante ervaring op het gebied... [-]

Portugal Portugal Online
Open Inschrijving
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
2 semesters
Online
Lees meer in Nederlands