ONLINESTUDIES

Online Cursus Studies in Sport 2020 in Europa

Een postgraduaat is een vrij kort educatief programma dat kan worden verdiend door studenten die al een universitair of bachelor's degree. Door het invullen van deze academische programma, de studenten het verbeteren van hun specialistische kennis, en kunnen zij in staat om meer geld te verdienen in hun carrière gekozen.

Bij het bestuderen van sport, studenten meestal kiezen tussen focussen op de zakelijke en strategische elementen van sport of de fysiologische aspecten. Die het bestuderen van de voormalige hebben doorgaans het potentieel om te coachen of beheerder professionele sportorganisaties terwijl de laatste steun in fysieke training.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Postdoctoraal Certificaat Online in Sport in Europa

2 Resultaten in Sport, Europa Filter

Postgraduate Certificate (PGCert) in International Sports Management

University of London
Postgraduate Certificate 27 Jan 2020 Voltijd Deeltijd Engels Online

Het Postgraduate Certificate (PGCert) in International Sports Management is een wereldwijd erkende, academisch verantwoorde en branchegerichte kwalificatie die door de Univers ...

Lees meer

Graduaat in sportpsychologie en lichamelijke activiteit

IMF Business School Portugal
Postgraduate Certificate 01 Oct 2020 Deeltijd Portuguese Online

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die betro ...

Lees meer