Filter
Postgraduate Certificate
Tempo: Deeltijd

Online Cursus Studies in Sportwetenschappen 2020

Een postgraduaat is een academisch programma dat een grondige biedt en gerichte opleiding voor studenten die al een bachelordiploma hebben afgerond. Het invullen van dit programma kan helpen de studenten in aanmerking komen voor het scheppen van promoties en meer verantwoordelijkheden op de werkplek.

De studie van de sport de wetenschap kan helpen studenten voor te bereiden voor een verscheidenheid van loopbanen in de coaching, management of wetenschappelijke analyse van de sport. Er zijn ook banen beschikbaar op dit gebied in de lichamelijke opvoeding of geschiktheid management.

Online Postdoctoraal Certificaat in Sportwetenschappen

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sportwetenschappen

IMF Business School Portugal

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die ... [+]

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die betrokken zijn bij de beoefening van sport, beweging en fysieke activiteit te begrijpen, ongeacht de doelstellingen om zich te concentreren op de prestaties sport of de praktijk van lichamelijke activiteit als strategie voor gezondheidsbevordering, het welzijn en de kwaliteit van het leven.

toegangseisen

Degree of een gelijkwaardige beroepservaring

ontvangers

Licentie (pre- of post volgens Bologna) in Fysiologische Wetenschappen; psychologie; Lichamelijke Opvoeding en Sport; Afgestudeerden in aanverwante gebieden of professionals met relevante ervaring op het gebied... [-]

Portugal Portugal Online
Open Inschrijving
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
2 semesters
Online
Lees meer in Nederlands