Filter
Postgraduate Certificate
Europa Tempo: Deeltijd

Online Postdoctoraal Certificaten in Sportwetenschappen 2020 Europa

Postgraduate certificaten zijn een educatief optie voor studenten die willen hun kennis en vaardigheden te specialiseren in een bepaald gebied. Het verdienen van een postgraduaat kan helpen studenten verwerven belangrijke mogelijkheden die leiden tot een carrière vooruitgang en andere professionele mogelijkheden.

De studie van de sport de wetenschap kan helpen studenten voor te bereiden voor een verscheidenheid van loopbanen in de coaching, management of wetenschappelijke analyse van de sport. Er zijn ook banen beschikbaar op dit gebied in de lichamelijke opvoeding of geschiktheid management.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Postdoctoraal Certificaat Programma Online in Sportwetenschappen Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sportwetenschappen, Europa

IMF Business School Portugal

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die ... [+]

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die betrokken zijn bij de beoefening van sport, beweging en fysieke activiteit te begrijpen, ongeacht de doelstellingen om zich te concentreren op de prestaties sport of de praktijk van lichamelijke activiteit als strategie voor gezondheidsbevordering, het welzijn en de kwaliteit van het leven.

toegangseisen

Degree of een gelijkwaardige beroepservaring

ontvangers

Licentie (pre- of post volgens Bologna) in Fysiologische Wetenschappen; psychologie; Lichamelijke Opvoeding en Sport; Afgestudeerden in aanverwante gebieden of professionals met relevante ervaring op het gebied... [-]

Portugal Portugal Online
Open Inschrijving
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
2 semesters
Online
Lees meer in Nederlands