ONLINESTUDIES

Online Postdoctoraal Certificaten in Sportwetenschappen 2020 in Europa

Postgraduate certificaten zijn een educatief optie voor studenten die willen hun kennis en vaardigheden te specialiseren in een bepaald gebied. Het verdienen van een postgraduaat kan helpen studenten verwerven belangrijke mogelijkheden die leiden tot een carrière vooruitgang en andere professionele mogelijkheden.

De studie van de sport de wetenschap kan helpen studenten voor te bereiden voor een verscheidenheid van loopbanen in de coaching, management of wetenschappelijke analyse van de sport. Er zijn ook banen beschikbaar op dit gebied in de lichamelijke opvoeding of geschiktheid management.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Postdoctoraal Certificaat Programma Online in Sportwetenschappen in Europa

1 Resultaten in Sportwetenschappen, Europa Filter

Graduaat in sportpsychologie en lichamelijke activiteit

IMF Business School Portugal
Portugal, Lissabon + 1 Meer
Postgraduate Certificate
01 Oct 2020
<
Deeltijd
<
2 semesters
Portuguese
Online

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die betro ...

Lees meer