ONLINESTUDIES

In Sportwetenschappen in Portugal 2020

Een postgraduaat is een academisch programma dat een grondige biedt en gerichte opleiding voor studenten die al een bachelordiploma hebben afgerond. Het invullen van dit programma kan helpen de studenten in aanmerking komen voor het scheppen van promoties en meer verantwoordelijkheden op de werkplek.

Studenten die zijn gespecialiseerd in sportwetenschappen kunnen zich richten op gezondheid en fitness het management in staat zijn om programma's uit te voeren in health clubs en fitnesscentra. Deze programma's kunnen een nauwgezet onderzoek op verschillende gebieden, met inbegrip van management principes, fitness programmering, de jeugd fitness en sportvoeding.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

in Sportwetenschappen in Portugal

1 Resultaten in Sportwetenschappen, Portugal Filter

Graduaat in sportpsychologie en lichamelijke activiteit

IMF Business School Portugal
Portugal, Lissabon + 1 Meer
Postgraduate Certificate
01 Oct 2020
<
Deeltijd
<
2 semesters
Portuguese
Online

De psychologie van Sport en Bewegen is een toepassingsgebied van de psychologie dat streeft naar de gedachten, emoties en gedragingen van alle beoefenaars en anderen die betro ...

Lees meer