Professional Program Certificate in Digital Transformation (KTH Royal Institute of Technology)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verzeker uw rol in het veranderingsproces van digitalisering. Ontwikkel de vaardigheden die u nodig hebt om een digitale transformatieagent te worden voor uw bedrijf of bedrijf.

Het creëren van een digitaal zakelijk landschap is belangrijk voor elk bedrijf, ongeacht de omvang, en nodig om concurrerend te blijven in de zakenwereld van vandaag.

Dit programma helpt professionele studenten begrijpen wat digitale transformatie is en hoe dit van invloed kan zijn op hun organisatie en hoe ze kunnen plannen voor stijgende kansen. Het programma bereidt professionals en managers voor op uitdagingen op het gebied van digitale transformatie en helpt hen de vaardigheden te ontwikkelen om een digitale transformatiemiddel te worden.

De focus van het programma ligt op het ontwikkelen van je eigen roadmap voor digitale transformatie. Het programma bestaat uit vier cursussen, allemaal in eigen tempo, die individueel, in numerieke volgorde of parallel aan elkaar kunnen worden gevolgd. De focus van de eerste (I) cursus ligt op het analyseren van wat digitale transformatie betekent en hoe dit industrieën en markten kan transformeren. In de tweede cursus (II) zul je onderzoeken hoe je strategische keuzes kunt maken in een snel veranderende omgeving om een gewenste positie op de markt te ontwikkelen. In de cursus worden drie, (III) leiderschaps- en veranderingsmanagementuitdagingen met betrekking tot de digitale transformatie aangepakt. En in de laatste cursus (IV) wordt onderzoek naar digitale bedrijfsactiviteiten en marketing verkend om de ontwikkeling te versnellen die nodig is om uw bedrijf / bedrijf te transformeren.

KTH Royal Institute of Technology, opgericht in 1827, is de grootste technische onderzoeks- en onderwijsinstelling in Zweden en is uitgegroeid tot een belangrijk centrum van intellectueel talent en innovatie. Onlangs werd de hoofdstad van Zweden, Stockholm, gerangschikt als een van de populairste opstart- en innovatiescènes voor digitale en mobiele diensten ter wereld. Inbegrepen in deze voortdurende digitale transformatie vinden we bedrijven als Spotify, iZettle en Mojang. De KTH-instructeurs in dit programma, Martin Vendel en Henrik Blomgren, hebben meer dan 25 jaar industriële ervaring met strategie en marketing in samenwerking met de industrie.

Werkvooruitzicht

 • 87% van de bedrijven is van mening dat digitale transformatie een competitieve kans is. (Bron: CapGemini)
 • Leiders van bedrijfstransformatie herontwerpen bedrijfsprocessen om digitale kansen te optimaliseren.
 • Senior bedrijfsanalisten in digitale transformatie die zich bezighouden met het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en kwaliteitsborging, in samenwerking met belangrijke belanghebbenden bij bedrijven en technologie.
 • Adviseurs voor digitale bedrijfstransformatie die nieuwe marktkansen voor het bedrijf konden identificeren.
 • Elke specifieke cursus kan leerlingen ook voorbereiden op specifieke banen zoals marktanalist, foresight-specialist, strateeg, bedrijfsontwikkelaar, marketeer en agent voor digitale transformatie.
 • Tegen 2020 zal ten minste 55% van de organisaties digitaal worden bepaald, waardoor markten worden getransformeerd en de toekomst opnieuw wordt verbeeld met nieuwe bedrijfsmodellen en digitaal ingeschakelde producten en diensten. (Bron: IDC)

Wat je leert

 • Vind en beoordeel toekomstige kansen voor het creëren van bedrijven.
 • Schat en beoordeel uitdagingen en barrières voor een digitale transformatie van uw bedrijf / bedrijf, zowel op branche- als op bedrijfsniveau.
 • Maak gebruik van de theorieën, modellen en hulpmiddelen die u nodig hebt bij het voorspellen van de toekomst van uw bedrijf.

Meer informatie over professionele certificaatprogramma's

Gecreëerd door toonaangevende bedrijven en topuniversiteiten, zijn Professional Certificate-programma's een reeks gevraagde cursussen die zijn ontwikkeld om de kritische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de beste banen van dit moment.

Cursussen in dit programma

 • Digitale transformatie: analyse van markten en industrie
 • Digitale transformatie: strategie
 • Digitale transformatie: leiderschap
 • Digitale transformatie: bedrijfsontwikkeling en marketing

Verdere informatie

 • Gemiddelde duur: 10 weken per cursus
 • Inspanning: 4-6 uur per week, per cursus
 • Aantal cursussen: 4 cursussen in het programma
 • Onderwerp: bedrijf
 • Instelling: KTH Royal Institute of Technology
 • Talen: Engels
 • Videotranscripties: Engels
 • Prijs (USD): oorspronkelijk $ 516 USD, nu $ 464,40 USD voor het volledige programma. U bespaart $ 51.60 USD.
Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lees meer

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Lees Minder