Professional Program Certificate in Inclusive Leadership (katalysator)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Krijg de vaardigheden om van u een succesvolle leider te maken in de wereldeconomie van vandaag.

Verkrijg de wereldwijd gevraagde vaardigheden die nodig zijn om een inclusieve werkplekcultuur op te bouwen in dit Inclusive Leadership Professional Certificate Program.

Over de hele wereld worden organisaties en klanten steeds diverser. Om concurrerend te blijven, moeten organisaties overstappen van diversiteit naar inclusie om werknemersbetrokkenheid, innovatie te vergroten en de oorlog voor talent te winnen.

De leiders van vandaag moeten de volledige kracht van deze diversiteit benutten door hun inclusieve leiderschapsvaardigheden aan te scherpen. Inclusieve leiders brengen opzettelijk het volledige potentieel van hun team naar voren door de unieke bijdragen van individuele werknemers te versterken en te waarderen. Het innovatie- en productiviteitspotentieel van deze teams kan alleen worden benut in een inclusieve werkcultuur.

Versnel je carrière met dit Inclusive Leadership Training-programma. Je leert hoe je inclusieve leiderschapsvaardigheden - Empowerment, Accountability, Courage, Humility ("ELK") - kunt toepassen en de mogelijkheid hebt om deze te gebruiken om teamburgerschap en innovatie te bevorderen. In de 45 minuten durende, op vaardigheden gebaseerde "mini-cursus" over het overbruggen van scheidingen, zul je praktische strategieën en technieken verkennen om een raakvlak te vinden en succesvol te werken met mensen die denken, kijken en overtuigingen hebben die anders zijn dan die van jezelf.

Deze leiderschapsvaardigheden zijn de hulpmiddelen die u nodig hebt om uw gevarieerde team naar het volgende prestatieniveau te brengen.

Schrijf u in voor het Inclusive Leadership Professional Certificate-programma om bedreven in te worden in de vaardigheden en het gedrag van een inclusieve leider die wordt onderwezen door Catalyst, een wereldwijde expert op dit gebied.

Werkvooruitzicht

 • Inclusiviteit is geen "zachte" vaardigheid - het is een cruciale competentie voor concurrerend leiderschap die nodig is in de huidige wereldwijde markt. (Bron: PWC, de CEO Agenda, 2015)
 • "Bedrijven met zeer effectieve communicatoren hadden een 47% hoger totaalrendement voor aandeelhouders." (Bron: Towers Watson, Profiteren van effectieve communicatie: p.2)
 • "Gebruik maken van een steeds diverser wordende talentenpool" is een "trend van het toppersoneel die van invloed is op talentprioriteiten" (Bron: Mercer, 2016 Global Talent Trends Study).

Wat je leert

 • De vaardigheden die nodig zijn om een inclusieve leider te zijn door middel van casestudies, beoordelingen en discussie met een wereldwijde groep leerlingen.
 • Hoe kern inclusief leiderschap gedrag van Empowerment, Accountability, Courage en Humility (ELK) te gebruiken in elke omgeving.
 • Inclusief leiderschapskwaliteiten die de effectiviteit van werk en leven mogelijk maken.
 • Positioneer jezelf als leider door inclusieve communicatie.

Meer informatie over professionele certificaatprogramma's

Gecreëerd door toonaangevende bedrijven en topuniversiteiten, zijn Professional Certificate-programma's een reeks gevraagde cursussen die zijn ontwikkeld om de kritische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de beste banen van dit moment.

Cursussen in dit programma

 • Een succesvolle leider worden (inclusieve leiderschapstraining)
 • Beyond Work-Life Balance (inclusieve leiderschapstraining)
 • Leidinggeven aan effectieve communicatie (inclusieve leiderschapstraining)

Verdere informatie

 • Gemiddelde lengte: 4 weken per cursus
 • Inspanning: 1-2 uur per week, per cursus
 • Aantal cursussen: 3 cursussen in het programma
 • Onderwerp: communicatie, zaken
 • Instelling: katalysator
 • Talen: Engels
 • Videotranscripties: Engels
 • Prijs (USD): oorspronkelijk $ 150 USD, nu $ 135 USD voor het volledige programma. U bespaart $ 15 USD.
Laatst bijgewerkt op Augustus 2019

Over de school

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Lees meer

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Lees Minder