Professionele MBA Online (PMBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verhoog je carrière met het flexibele en hoogwaardige MBA-programma van Bryant 100% online

Je kunt je MBA in slechts een jaar afronden. Er zijn vijf innames per jaar. Start het programma wanneer het u en uw drukke werk uitkomt!

Waarom uw MBA online nastreven?

 • Verdien je diploma in slechts één jaar terwijl je fulltime werkt.
 • Maak deel uit van en toegang tot Bryants uitgebreide alumninetwerk van 45.000 trotse afgestudeerden.
 • Dit zeer scherp geprijsde programma is ideaal voor zowel junior als senior werkende professionals met vijf of meer jaar gekwalificeerde werkervaring.125852_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg Helloquence / Unsplash

Missie

De missie van de Bryant Professional MBA Online-opleiding is om werkende professionals in staat te stellen hun kennis en vaardigheden te vergroten bij het nastreven van hun carrièredoelen, terwijl ze kansen bieden om de prestaties van hun organisaties te verbeteren en leiderschap en service te bieden aan hun gekozen beroep. De toegewijde faculteit van Bryant voorziet studenten met succes van de analytische, technologische en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen van het werken in een diverse en wereldwijde markt aan te gaan. Via dit programma ontwikkelen studenten inzicht in fundamentele bedrijfskennis, leren ze deze kennis toe te passen bij het evalueren, analyseren en oplossen van bedrijfsproblemen en ontwikkelen ze expertise in het combineren van op waarden gebaseerd leiderschapsbeslissing met het oplossen van bedrijfsproblemen.

Leerdoelen

 • Zakelijke kennis begrijpen en toepassen: pas paradigma's en concepten effectief toe in zakelijke domeinen om zakelijke problemen op te lossen.
 • Bereik effectieve communicatie: ontwikkel schriftelijke, mondelinge en presentatievaardigheden om effectief te communiceren binnen de organisatie en haar stakeholders.
 • Evalueer globale perspectieven: demonstreer het vermogen om diverse en globale perspectieven te integreren om managementkwesties effectief aan te pakken.
 • Voer kritisch denken uit: analyseer bedrijfsproblemen en -situaties vanuit verschillende perspectieven en kom tot passende waardecreërende beslissingen.
 • Ondernemerschap implementeren: evalueer het economische potentieel van zakelijke kansen, bedenk bruikbare strategieën en communiceer overtuigende aanbevelingen om doelen te bereiken.
 • Voer ethische redenering uit: begrijp de rol van menselijke waarden in een zakelijke context en rechtvaardig een actieplan om elke ethische uitdaging aan te pakken waarmee de organisatie wordt geconfronteerd of geïdentificeerd.

Wanneer kan ik het programma starten?

U kunt kiezen uit verschillende startdata het hele jaar door; elk semester is 10 weken:

 • Winter semester: 4 januari - 14 maart 2020
 • Voorjaarssemester: 14 maart - 23 mei 2020
 • Zomer semester 1: 23 mei - 1 augustus 2020
 • Zomer semester 2: 1 augustus - 10 oktober 2020
 • Herfstsemester: 10 oktober - 19 december 2020

Vereisten

Voordat u het programma start, moet u Strategieën voor succes voltooien, die u zullen helpen slagen in het online MBA-programma van Bryant. Je wordt vertrouwd gemaakt met de online technologieomgeving, aangeboden door het Blackboard Learning Management System (LMS), en maakt kennis met professoren, je succescoach en medewerkers van Bryant. Online studievaardigheden, tijdmanagementvaardigheden en zelfgestuurd leren zullen ook worden aangepakt om uw succes te verzekeren.

Wat moet mijn aanvraag bevatten?

Naast het aanvraagformulier moet u een doelstellingenverklaring, het huidige cv, een professionele aanbeveling van een supervisor of manager (geen collega), officiële transcripties van alle hogescholen / universiteiten die u hebt bijgewoond, en uw aanvraagkosten ( afgezien van Bryant-alumni).

Biedt u financiële hulp?

Studenten kunnen door de overheid gesponsorde en particuliere onderwijsleningen aanvragen. Amerikaanse burgers en permanente inwoners worden aangemoedigd om financiële steun aan te vragen door de gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA) in te vullen. Bovendien accepteert Bryant University betalingen rechtstreeks van een aantal werkgevers die collegeprogramma's hebben. In andere gevallen komen studenten mogelijk in aanmerking voor terugbetaling van onderwijsuitgaven.

Hoe scoort het MBA-programma ten opzichte van anderen?

Het College of Business van Bryant University is geaccrediteerd door de AACSB International - The Association to Collegiate Schools of Business. Bryant is een van de slechts 5 procent van de hogescholen en universiteiten ter wereld die deze prestigieuze accreditatie heeft behaald. Ook werd de Bryant MBA opgenomen in de 2018-editie van "Global MBA Rankings", de jaarlijkse gids uitgegeven door CEO Magazine. Dit programma werd onlangs gerangschikt nr. 9 door College Consensus.

Applicatievereisten

Bryant University is toegewijd aan het inschrijven van klassen van studenten met sterke referenties die een hoge belofte van professioneel succes tonen. Om te worden toegelaten tot de Professional MBA Online-opleiding, moeten aanvragers zijn afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit van vier jaar en minimaal 5 jaar gekwalificeerde werkervaring (geval per geval beoordeeld).

Aanvragers moeten indienen:

 • Bryant University College of Business Graduate applicatie. Aanvragers vullen de online aanvraag voor toelating in.
 • Officiële transcripties van ALLE hogescholen en universiteiten waren aanwezig.
 • Eén professionele aanbevelingsbrief van een manager of supervisor (geen collega). Aanbevelingen kunnen een schriftelijke aanbeveling op briefpapier indienen.
 • Verklaring van doelstellingen (maximaal 500 woorden). Het doel van de verklaring is uit te leggen waarom de aanvrager een aanvraag indient bij Bryant, het specifieke programma, en hoe beide de aanvrager kunnen helpen een toekomstig doel te bereiken. Geef ook aan in welk tempo je de cursussen wilt volgen, zodat we je kunnen helpen bij het plannen van je afstudeerdatum.
 • Een huidig ​​CV.
 • Een aanvraagkosten van $ 80. (Afgezien van alumni)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Lees meer

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited