Professionele master in Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

Het Rutgers Online Professional Master in Human Resource Management (MHRM) -programma is ontworpen voor HR-professionals en managers / supervisors met 4 jaar ervaring die hun carrière willen bevorderen naar senior HR- of managementfuncties.

Het programma biedt diepgaande human resource management kennis en vaardigheden die deelnemers van hun leeftijdsgenoten kunnen onderscheiden en hen in staat stellen effectief te communiceren met andere leidinggevenden op regionale, nationale en wereldwijde schaal. Afgestudeerden van het Rutgers MHRM-programma zijn HR-materiedeskundigen met een hoog vermogen om verbinding te maken en de HR-functie en de werkwijzen toe te passen op de organisatiestrategie binnen hun organisaties.

Belangrijkste kenmerken van ons online Graduate Program

Faculteit van wereldklasse

100% online programma

Geen GRE / GMAT vereist

Flexibel rooster

Cursussen van hoge kwaliteit

Top-ranked universiteit

Distinguished Faculty

Onze faculteit wordt beschouwd als een van de meest volbrachten wereldwijd voor wetenschappelijk onderzoek in de HR-discipline. Hun expertise is divers en uitgebreid in alle HR-functies, waarbij uitstekende onderzoeksvaardigheden en praktijkervaring in de praktijk worden gecombineerd. De cursussen die deel uitmaken van het online MHRM-programma worden ontworpen en afgeleverd door onze belangrijkste Rutgers Human Resource Management Department faculteit, waardoor studenten in het programma up-to-date hoogwaardige cursusinhoud en de mogelijkheid om te netwerken met top docenten in het veld.

Volledig online

Het programma wordt 100% online aangeboden en is geschikt voor werkende professionals die zich parttime aanmelden voor het programma, en voor diegenen die het diploma als voltijdstudent willen volgen. Het programma biedt gemakkelijke toegang tot een hoog aangeschreven geavanceerde graduaat met flexibiliteit in locatie en timing.

Geen GRE / GMAT vereist

Het programma is ontworpen voor ervaren professionals met 4 jaar ervaring in HR- of managementrollen. GRE / GMAT-scores worden als vereiste geëist vanwege het ervaringsniveau van de studenten in het programma.

Flexibele afrondingstijd

Het online Professional MHRM-programma van Rutgers kan in slechts 18 maanden worden gevolgd door een voltijdstudent. Er is geen minimale cursusbelasting per semester voor deeltijdstudenten. Het programma biedt inschrijving in de herfst-, lente- en zomertermen en biedt flexibiliteit in cursusplanning voor alle studenten.

Uitgebreide, hoogwaardige cursussen

De online MHRM-cursussen zijn ontworpen door de Rutgers School of Management and Labor Relations die vakinhoudelijke experts zijn in de cursusonderwerpen die ze geven. Het uitgebreide curriculum van het programma is ontwikkeld om excellentie in educatief ontwerp te garanderen en bestaat uit 8 vereiste core HR-cursussen, een sluitertijdproject en 3 keuzevakken.

Top-gerangschikte universiteit en afdeling personeelszaken

Rutgers University-New Brunswick is de # 1 openbare nationale universiteit in New Jersey, # 17 in de natie voor openbare nationale universiteiten, en # 56 in de natie onder alle nationale universiteiten volgens het Amerikaanse nieuws

Netwerken met andere HR-professionals en academici

Studenten hebben de mogelijkheid om te communiceren met ervaren collega's in hun programmacohort, naast academische experts die de instructie leiden, hun professionele netwerk versterken en diepgaande sectorervaring uitwisselen.

Gekenmerkt Alumni

Afgestudeerden van het Professional MHRM-programma van Rutgers sluiten zich aan bij ons netwerk van vooraanstaande alumni, van wie velen HR-managers zijn in toporganisaties.

Ons eigen carrièrecentrum en ondersteunende diensten

Rutgers School of Management and Labor Relations heeft een eigen carrièrecentrum met toegewijde medewerkers die hulpmiddelen bieden voor het zoeken naar werk en loopbaanbegeleiding. Ons carrièreserviceteam onderhoudt een robuust netwerk van brancheverbindingen en toporganisaties nemen regelmatig contact met ons op om onze afgestudeerden te verwijzen. Als een online student, heb je toegang tot hetzelfde niveau van uitgebreide ondersteunende diensten aan onze traditionele studentenorganisatie.

leerplan

De online Professional Master's Degree in Human Resource Management-curriculum is uitgebreid en ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van HR-professionals om hun carrière te verbeteren naar topfuncties op het gebied van personeel en management. Het curriculum omvat 8 kerncursussen, een sluitertijdscursus en 3 keuzevakken. Een totaal van 36 studiepunten is nodig om de graad te behalen.

Core Courses (8 cursussen, 24 studiepunten)

 • HR verbinden met bedrijfsstrategie
 • Het wereldwijde personeelsbestand beheren
 • Beloningssystemen beheren
 • Workforce Flow beheren
 • Workforce Analytics
 • Menselijk kapitaal ontwikkelen
 • HR-besluitvorming: financiële beslissingen
 • Werknemers wet

Capstone Project (1 cursus, 3 credits)

 • Capstone Project

Keuzevakken (selecteer 3 gangen, 9 studiepunten)

 • Economie en demografie van arbeidsmarkten
 • Organisatorisch leiderschap en verandermanagement
 • Organisatorisch gedrag
 • De inclusieve werkplek
Laatst bijgewerkt op jun 2019

Over de school

Rutgers' School of Management and Labor Relations (SMLR) is the leading source of expertise in the world of work, building effective and sustainable organizations, and the changing employment relation ... Lees meer

Rutgers' School of Management and Labor Relations (SMLR) is the leading source of expertise in the world of work, building effective and sustainable organizations, and the changing employment relationship. The school is comprised of two departments—one focused on all aspects of strategic human resource management and the other dedicated to the social science specialties related to labor studies and employment relations--with faculty from a wide variety of disciplinary backgrounds. Lees Minder
Piscataway Township