Laatste paar dagen om in te schrijven!

Een speciale samenwerking met de Instituut voor Opleiding en Onderzoek van de Verenigde Naties (UNITAR) Is opgericht om dit programma gezamenlijk te runnen. Studenten moeten een deel van het curriculum van de opleiding op de virtuele campus van UNITAR en deel te nemen aan de Open Universiteit van Catalonië één.

Conflicten zijn alledaagse gebeurtenissen in het leven van mensen, sociale groepen en de internationale betrekkingen. In alle historische tijden, in alle culturen, groepen en landen, het streven naar vrede werd gevoerd. Gemaakte kosten als gevolg van conflicten zijn zeer hoog: het menselijk lijden, economische verliezen en morele degradatie.

De inspanningen van de mensheid in vrede te leven geven ons inzicht om echte resultaten te bereiken, oorlog te elimineren, te transformeren conflicten en beheren positief. Deze master cursus in conflictology trekt uit dit inzicht, systematiseert kennis en presenteert deze in een geavanceerde en efficiënte educatieve manier.

Conflictoplossing, transformatie, bemiddeling en beheer, studies en cultuur van vrede zijn synoniemen en ze beschrijven de wetenschappelijke en multidisciplinaire aanpak van conflictology.

Praktijkmensen en academici van prestigieuze universiteiten en vrede onderzoeksinstituten uit verschillende landen over de hele wereld komen samen in deze virtuele cursus die het mogelijk maakt, met de UOC jaar ervaring, voor iedereen, ongeacht waar ze wonen, om toegang te krijgen tot deze internationale masteropleiding en voor te bereiden op de beroepspraktijk. Dit programma leidt studenten in alle toepassingen van conflictology (familie, handel, sociale, politieke, internationale, gewapende conflicten), faciliteert stages, het opstellen van onderzoeksprogramma's en de ontwikkeling van uw eigen professionele projecten geeft u toegang tot het grootste netwerk van mensen die werken aan bevordering van vrede.

Doelstellingen

 • de theorie, zijn verschillende benaderingen en de aard van hedendaagse conflicten kennen
 • om de vaardigheden van de analyse en de mogelijkheid om acties voor vreedzame interventies van plan te verwerven, zowel voor de preventie van conflicten en om te interveniëren tijdens hun ontwikkeling
 • technieken en strategieën voor intelligente geweldloze interventie in conflictsituaties te leren
 • toegang tot informatie en kennis te kunnen efficiënte interventieprogramma's ontwikkelen en beheren van de zoektocht naar positieve oplossingen
 • om te kunnen onderhandelen en mediation processen te leiden en te vergemakkelijken
 • de manier om zowel aan voorkomen en eindigen conflicten te transformeren.

Student profiel

 • Elke persoon met verantwoordelijkheden en belangen in het oplossen van conflicten
 • Consultants, managers, leiders, advocaten van elke industrie
 • Ambtenaren en managers van private en publieke organisaties
 • Bestuur en medewerkers van ngo's, bedrijven en andere organisaties die actief zijn in conflictgebieden, de wederopbouw, ontwikkeling en internationale samenwerking
 • Politici en vakbondsmensen
 • Leden van de strijdkrachten en de politie.

Studies

Nadat de algehele beoordeling proces met succes is voltooid, zal de UOC een Master Diploma / Postgraduate Diploma / Specialisatie Certificaat aan die deelnemers geven met een erkend universitair diploma dat geldig is in Spanje.

Mocht u niet zo'n kwalificatie hebben, zal een attest afgegeven.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Deze cursus is Online
Op locaties
Op datum