Laatste paar dagen om in te schrijven!

Deze 4 maand online joint UOC-FAO specialisatie biedt een uitgebreide kennis en begeleiding voor de beoordeling van de gevolgen van de ontwikkelingsprogramma's op voedselzekerheid. Specifiek, cursisten voedsel effect beoordeling van de veiligheid in het kader van ontwikkelingsprogramma's; methoden en benaderingen voor de beoordeling van effecten; en, interpreteren en communiceren effectbeoordeling resultaten. Deze specialisatie brengt de meest recente informatie over effectbeoordeling uit tal van richtlijnen en presenteert deze in de context van de ontwikkeling van programma's die voedselonzekerheid aan te pakken.

De focus ligt op grote schaal programma's, maar de methoden en benaderingen zijn eveneens van toepassing op kleinere voedselzekerheid projecten. Studenten worden uitgedaagd met regelmatige opdrachten en activiteiten en zal worden ondersteund door docenten met ruime ervaring.

Inhoud:

  • Module 1: Het beoordelen van programma impact op de voedselzekerheid
  • Module 2: Methoden en benaderingen voor de beoordeling van effecten
  • Module 3: Interpreteren en communiceren van resultaten

Doelstellingen

  • Definieer voedselzekerheid als een breed begrip gebruikt om mensen algemeen welzijn te bepalen;
  • Identificeer op een praktische manier de belangrijkste punten voor de beoordeling en evaluatie van de voedselzekerheid programma's;
  • Begrijpen het concept van de kwetsbaarheid en hoe het wordt toegepast op de voedselzekerheid;
  • Bewust van het belang van voedselsystemen Analysys passende maatregelen om voedselzekerheid te pakken leiden;
  • Begrijp de fundamentele maatregelen te monitoren en te evalueren targeting activiteiten;
  • Erken voedselzekerheid als een politieke kwestie te snijden in verschillende sectoren.

Competenties

Dit programma zal je voor te bereiden op de vraag naar deskundige en goed opgeleide food security professionals te ontmoeten, door het bevorderen van praktische en kritische leren met een internationaal perspectief. Studenten in de afdeling Food Systems, Cultuur en Samenleving hebben meestal een achtergrond in een veld met betrekking tot de agro-food sector of een academische achtergrond in de landbouw, antropologie, economie, milieu-studies, de ontwikkeling, de volksgezondheid of de sociologie.

Student profiel

Het programma trekt mensen die zich willen specialiseren in de agri-food sector, evenals degenen die geïnteresseerd zijn werken op dit gebied. Velen al hebben werkervaring in de agrifood sector en zijn op zoek naar hun kennis en vaardigheden te verbreden om zo hun carrière verder te ontwikkelen.

Academische eisen

Cursussen in de Vakgroep Voedselsystemen, Cultuur en Samenleving Zijn open voor iedereen met een goed begrip van engels. De UOC is een open universiteit, wat betekent dat zelfs als je niet beschikt over een high school diploma of universitaire opleiding kunt u nog steeds onze cursussen. Om in aanmerking te komen voor de master titel moet u een erkend universitair diploma hebben. Als u niet beschikt over een erkend universitair diploma hebben dan zul je een gelijkwaardig certificaat in plaats van een diploma ontvangen.

Studies

Nadat de algehele beoordeling proces met succes is voltooid, zal de UOC een Master Diploma / Postgraduate Diploma / Specialisatie Certificaat aan die deelnemers geven met een erkend universitair diploma dat geldig is in Spanje.

Mocht u niet zo'n kwalificatie hebben, zal een attest afgegeven.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Deze cursus is Online
Duration
4 maanden
Voltijd
Prijs
1,160 EUR
Op locaties
Op datum