ONLINESTUDIES

Online Undergraduate Certificaat Programma's in Atmosferische Wetenschappen 2020 in Noord-Amerika

Na het voltooien van hun middelbare school opleiding hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​undergraduate-certificaat te verdienen. Deze academische programma beschikt over typisch cursussen die zich richten op een specifieke concentratie, zodat studenten hun kennis en vaardigheden op een bepaald gebied kan verhogen.

Atmosferische wetenschappen zijn disciplines die betrekking hebben op de aardatmosfeer en de interactie ervan met verschillende andere systemen. Sommige takken van de atmosferische wetenschappen omvatten atmosferische dynamica, klimatologie, atmosferische fysica en atmosferische chemie.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Undergraduate Certificaat Programma Online in Atmosferische Wetenschappen in Noord-Amerika

1 Resultaten in Atmosferische Wetenschappen, Noord-Amerika Filter

Bachelordiploma in weersvoorspelling

Penn State College of Earth and Mineral Sciences
Undergraduate Certificaat
May 2020
<
Deeltijd
02 May 2020
Engels
Online

Het Undergraduate Certificate in Weather Forecasting, online aangeboden via Penn State World Campus, kan het weer demystificeren om u kennis te geven van de atmosferische stru ...

Lees meer