Filter
Undergraduate Certificaat
Verenigde Staten Tempo: Deeltijd

Vergelijk Online Undergraduate of Bachelor Certificaten in Atmosferische Wetenschappen in de Verenigde Staten 2019/2020

Een undergraduate-certificaat is een kort educatief programma dat is ideaal voor studenten die net de middelbare school hebben voltooid. Het verdienen van dit certificaat kan helpen studenten in aanmerking komen voor geschoolde carrières die specifieke opleiding nodig hebben. 

Atmosferische wetenschappen zijn disciplines die betrekking hebben op de aardatmosfeer en de interactie ervan met verschillende andere systemen. Sommige takken van de atmosferische wetenschappen omvatten atmosferische dynamica, klimatologie, atmosferische fysica en atmosferische chemie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Undergraduate of Bachelor Certificaat in Atmosferische Wetenschappen in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Atmosferische Wetenschappen, Verenigde Staten

Andere opties binnen dit vakgebied:
Penn State College of Earth and Mineral Sciences

Het Undergraduate Certificate in Weather Forecasting, online aangeboden via Penn State World Campus, kan het weer demystificeren om u kennis te geven van de atmosferische ... [+]

Het weer beïnvloedt bijna elk aspect van ons dagelijks leven, maar voor veel consumenten eindigt het begrip van het weer met het gebruik van een telefoon-app of het bekijken van de voorspelling op het lokale nieuws. Degenen die het weer kunnen begrijpen, kunnen een veel duidelijker idee hebben van hoe het weer hun leven kan beïnvloeden.

Het Undergraduate Certificate in Weather Forecasting , online aangeboden via Penn State World Campus, kan het weer demystificeren om u kennis te geven van de atmosferische structuur en processen. Je zou dan moeten kunnen begrijpen wat de evolutie van stormen beheerst en waarom weersvoorspellingen niet altijd zeker zijn. Nadat het programma is voltooid, moet u uw eigen weersvoorspellingen kunnen maken met dezelfde programma's en tools die worden gebruikt door professionele weersvoorspellers.... [-]

Verenigde Staten Staatscollege
Januari 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands