ONLINESTUDIES

Online Undergraduate of Bachelor Certificaten in Atmosferische Wetenschappen in de Verenigde Staten 2020

Een undergraduate-certificaat is een kort educatief programma dat is ideaal voor studenten die net de middelbare school hebben voltooid. Het verdienen van dit certificaat kan helpen studenten in aanmerking komen voor geschoolde carrières die specifieke opleiding nodig hebben. 

Atmosferische wetenschappen zijn disciplines die betrekking hebben op de aardatmosfeer en de interactie ervan met verschillende andere systemen. Sommige takken van de atmosferische wetenschappen omvatten atmosferische dynamica, klimatologie, atmosferische fysica en atmosferische chemie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Undergraduate Certificaat Programma in Atmosferische Wetenschappen in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Atmosferische Wetenschappen, Verenigde Staten Filter

Bachelordiploma in weersvoorspelling

Penn State College of Earth and Mineral Sciences
Undergraduate Certificaat
May 2020
<
Deeltijd
02 May 2020
Engels
Online

Het Undergraduate Certificate in Weather Forecasting, online aangeboden via Penn State World Campus, kan het weer demystificeren om u kennis te geven van de atmosferische stru ...

Lees meer