Onlinegraad.nl

Top Online Undergraduate of Bachelor Certificaten in Natuurwetenschappen 2019/2020 in Noord-Amerika

Een undergraduate-certificaat is een academische opleiding die de studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de entry-level carrière en professionele mogelijkheden biedt. Afhankelijk van de school, kan de student in staat zijn om de credits verdiend in dit programma gebruiken om te tellen in de richting van opleiding een geassocieerde deelneming of bachelor.

In een natuurwetenschappen academisch programma, misschien vele takken van het veld worden uitgediept met het doel om te observeren en te leren over de natuur. Sommige van deze branches kunnen onder meer astronomie, biologie, natuurkunde, ecologie en scheikunde.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Undergraduate Certificaat Programma Online in Natuurwetenschappen in Noord-Amerika

1 Resultaten in Natuurwetenschappen, Noord-Amerika Filter

Bachelordiploma in weersvoorspelling

Penn State College of Earth and Mineral Sciences
Online Deeltijd 1 jaar Januari 2020 Verenigde Staten Staatscollege

Het Undergraduate Certificate in Weather Forecasting, online aangeboden via Penn State World Campus, kan het weer demystificeren om u kennis te geven van de atmosferische structuur en processen. Je zou dan moeten kunnen begrijpen wat de evolutie van stormen beheerst en waarom weersvoorspellingen niet altijd zeker zijn. Nadat het programma is voltooid, moet u uw eigen weersvoorspellingen kunnen maken met dezelfde programma's en tools die worden gebruikt door professionele weersvoorspellers.