Universitaire master in het milieurecht

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Deze officiële masteropleiding geeft je fundamentele en specifieke kennis van het milieurecht. Het besteedt speciale aandacht aan de verschillende takken van de discipline en behandelt ook verschillende niet-juridische onderwerpen die verband houden met technische, geografische, economische en zakelijke aspecten van het milieu.

Dit masterprogramma is geaccrediteerd door het nationale kwaliteitsbureau met het Excellence-label, het hoogste in het Spaanse universitaire systeem.

AQU Excel·lència MUDA

Hoewel het een online programma is, is er een verplichte en persoonlijke stage in het tweede semester van de tweede cursus.

De taal van het programma is Spaans, dus je moet een vaardigheid in deze taal bewijzen om toegelaten te worden.

Carrièremogelijkheden

Het interdisciplinaire karakter van de universitaire master Milieurecht biedt je de kans om toegang te krijgen tot een breed scala aan carrières. Je kunt er ook voor kiezen om je academische opleiding voort te zetten door je in te schrijven voor de doctoraatsopleiding Rechten. Onder de carrièremogelijkheden die voor hen openstaan, zijn de volgende:

  • Openbaar bestuur (gemeenteraden, provincieraden, districtsraden, kamers van koophandel en andere autoriteiten): werken als milieudeskundigen.
  • Niet-gouvernementele organisaties: technisch en juridisch advies verstrekken.
  • Particuliere bedrijven: technisch en juridisch advies verstrekken.
  • Milieugericht: technisch en juridisch advies verstrekken; milieubemiddeling en bemiddeling.
  • Milieu-advies en auditing.
  • Milieujournalistiek.
  • Milieuonderzoek en doctorale studies.
  • Milieueducatie.
  • Onderwijs en onderzoek aan universiteiten en andere onderzoekscentra.

Toelating

Het masterprogramma is bedoeld voor studenten met een eerdere opleiding op het gebied van recht, politieke wetenschappen en openbaar bestuur, openbaar management en bestuurseconomie, journalistiek, bedrijfsstudies, arbeidsstudies, bedrijfswetenschappen en andere aanverwante gebieden.

Over het algemeen kan de masteropleiding nuttig zijn voor afgestudeerden in andere gebieden van de sociale wetenschappen, evenals voor milieuwetenschappen en biologie. De Master's Degree is ook geschikt voor kandidaten die uit andere kennisgebieden komen en het is de bedoeling om nieuwe academische kennis en meer vaardigheden en kwalificaties toe te voegen aan hun professionele en beroepservaring.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Lees Minder
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Meer Minder