Visuele effecten diploma online

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Visuele effecten

Visuele effecten zijn de evenwichtige samensmelting van het linker- en rechterhersendenken. Kunstenaars vertrouwen op technische vaardigheden en softwarekennis om creatieve ideeën tot leven te brengen en de visie van een filmmaker op het scherm te brengen.

Toronto Film School Visual Effects (VFX) Diploma van de Toronto Film School deconstrueert de VFX-pijplijn met een cumulatieve benadering van het onderwijzen van de kunst. Elke term levert een praktisch resultaat op dat studenten voorbereidt op het uitvoeren van industriële opdrachten. Studenten gaan aan de slag met een foto, mengen deze met 3D-middelen en film en voegen vervolgens visuele effecten toe. Het programma wordt afgesloten met studenten die dit allemaal samenbrengen en de uiteindelijke VFX-opname maken die vervolgens wordt geëvalueerd door professionals uit de industrie.

Studenten studeren klaar om complexe VFX-opdrachten uit te voeren en met een gevarieerd portfolio dat de kansen op werk maximaliseert.

Wat onderscheidt het programma?

Flexibiliteit

Het diploma is ontworpen voor asynchrone levering, zodat u op elk moment van de dag in uw eigen tempo kunt leren. Via online leerhulpmiddelen en cursussoftware kunt u uw instructeurs en collega's bereiken op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

interactiviteit

Het online diploma is ontworpen door lerende experts om een hoge mate van interactiviteit en betrokkenheid tussen instructeurs en studenten te behouden. Studenten bespreken regelmatig werk online en ontwikkelen tegelijkertijd waardevolle professionele communicatievaardigheden voor interactie met klanten en collega's.

Gemak en toegankelijkheid

Alle online cursussen kunnen op afstand worden voltooid. Studenten hoeven geen inwoners van Toronto te zijn of naar de klas te reizen om een interactieve leeromgeving te ervaren.

Op vaardigheden gericht onderwijs

De manier waarop we VFX onderwijzen, is als het leren van een taal - je begint met het leren van de 'woorden' (individuele vaardigheden) en gebruikt vervolgens de 'woorden' om 'zinnen' te vormen (VFX-shots) .. Elke term is ontworpen om praktische resultaten op te leveren, u uitrusten met de vaardigheden om industriële opdrachten aan te nemen.

Professionals in de industrie

Studenten worden begeleid door industrie-actieve professionals die een rijke werkervaring in de klas bieden, en een kans voor studenten om een professioneel netwerk op te bouwen.

Top-gerangschikte filmschool

Toronto Film School is een van 's werelds beste filmscholen in de ranglijst van QS Top Universities en neemt de eerste plaats in voor een Canadese filmschool in de top 10 beste filmscholen ter wereld van CEOWORLD Magazine.

Slate ItJakob Owens / Unsplash

Carrière richtingen

 • VFX-artiesten
 • Textuurkunstenaars
 • compositors
 • Milieu kunstenaars
 • Licht- en layoutkunstenaars
 • VFX-editor

Praktische leerresultaten

 • VFX Shot-ontwerp
 • 3D-assets ontwerpen
 • Samenstelling van 2D- en 3D-elementen
 • Perspectief matching
 • Groen scherm vervangen
 • Kleurcorrectie en sortering

Toelatingseisen

Om een student te worden aan de Toronto Film School :

 • U moet een Ontario middelbare schooldiploma (graad 12) of het equivalent daarvan hebben.
 • Je kunt gevraagd worden om een volwassen studententest te doen als je ouder bent dan 18 en je niet rechtstreeks inschrijft voor de middelbare school.
 • U moet voldoen aan de programmaspecifieke vereisten.

Vereisten voor visuele effecten

Om ons Visual Effects Diploma aan te vragen, hebt u het volgende nodig:

 • Een Canadees High School Diploma (Grade 12) of het equivalent daarvan.
 • Een voltooide volwassen studententest, die online kan worden afgenomen als je ouder bent dan 18 jaar en niet bent afgestudeerd aan de middelbare school. Bespreek dit met uw Admissions Advisor.

Portefeuille

 • Vier fotografiestukken volgens specifieke richtlijnen: een portret, een landschap, een product en een actiefoto.
 • Al deze opnamen moeten ongewijzigd zijn en de HD-resolutie van 1920 × 1280 hebben.
 • Beoordelingscriteria: vermogen om richting te geven, een bestaand begrip van perspectief, kleur, compositie, de geschiktheid voor het maken van afbeeldingen en het vertellen van verhalen met hen.

De richtlijnen voor opnamen zijn ontworpen om consistent te zijn met de vaardigheden die studenten zullen ontwikkelen in Term 1.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Toronto Film School ranked as a top film school by the QS World University Rankings offers a fast-paced and highly collaborative the learning environment, designed to arm you with the theory and skill ... Lees meer

Toronto Film School ranked as a top film school by the QS World University Rankings offers a fast-paced and highly collaborative the learning environment, designed to arm you with the theory and skills needed to pursue your passion. Whether your aspirations are in film, design, video games or fashion, Toronto Film School is where you will find a creative community, award-winning instructors, and a network of peers to propel you into the career you dream of. Lees Minder
Toronto , Toronto , Toronto , Toronto + 3 Meer Minder