Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 online A-level Opleidingen in Wiskunde 2023

3 online A-level Opleidingen in Wiskunde 2023

Overzicht

A-niveau programma's bieden studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op een bepaald onderwerp terwijl ze hun middelbare school afronden. Deze programma's ontwikkelen een sterke basis van kennis op een bepaald gebied. Studenten gebruiken het programma vaak als voorbereiding op verder academisch succes aan een universiteit.

Wat is een A-niveau in de wiskunde? Deze cursus kan studenten voorzien van een breed begrip van wiskundige concepten, waardoor een sterke basis van kennis wordt gecreëerd. Studenten werken vaak met een verscheidenheid aan voorbeeldproblemen gevolgd door examens. Studenten kunnen leren hoe ze nummers kunnen beheren, zowel met als zonder de hulp van een rekenmachine. Klassen in de cursus bestrijken gewoonlijk onderwerpen als algebra, trigonometrie, differentiatie, integratie, exponentiële elementen, grafieken, sequenties en poolcoördinaten.

Studenten die afstuderen in het programma kunnen verschillende voordelen behalen. De probleemoplossende vaardigheden die worden gebruikt om wiskunde aan te pakken, kunnen op verschillende carrières worden toegepast. Bovendien kan een goed begrip van nummermanipulatie en wiskunde theorie een aantal toekomstige academische en carrièrekansen openen.

De prijs van het onderzoek verschilt afhankelijk van de bezochte instelling en de omliggende locatie. Gewoonlijk voltooien studenten de cursus in twee jaar, maar sommige studenten kunnen langer duren. Onderzoek naar kosten en planning kan studenten helpen geschikte fondsen toe te wijzen.

Studenten kunnen het materiaal dat ze hebben geleerd in het programma opnemen en gebruiken om een ​​hogere graad na te streven, terwijl andere studenten ervoor kiezen om rechtstreeks een functie in te nemen. In beide gevallen kunnen afgestudeerden hopen verschillende banen te vinden. Sommige studenten vinden posities in economie of financiën als accountants, analisten of auditors. Andere studenten kunnen posities vinden als data-analisten in verschillende industrieën, waaronder marketing, productie of productie. Sommige studenten kunnen ook posities vinden als onderzoekers of leraren.

Veel instellingen bieden een A-niveau in de wiskunde. Sommige scholen bieden online-programma's voor studenten om gemakkelijker toegang te krijgen tot deze academische mogelijkheid. Om je academische interesse te starten, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • A-level
  • Natuurwetenschappen
  • Wiskunde
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat