Keystone logo

2 online BA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Business Studies
  • Bedrijfsmanagement
  • Internationaal Bedrijfsmanagement
Vakgebieden
  • Business Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online BA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement

Een online Bachelor of Arts degree kan een voordeel bieden bij het verdienen van nieuwe baan mogelijkheden en promoties. Veel scholen hebben online programma's beschikbaar, waardoor het gemakkelijker wordt voor mensen om school, leven en werk in evenwicht te brengen.

Als u overweegt om een ​​diploma te behalen, kunt u zich afvragen: "Wat is een online BA in International Business Management?" Het is een programma waarmee u uw studies online kunt afronden via diverse digitale media-instrumenten, zoals videoconferenties en diavoorstellingen. Het curriculum richt zich meestal op basis bedrijfskennis door middel van cursussen zoals marketing, bedrijfsrecht en financiën, net als een traditioneel business management programma. Het verschil ligt in onderwerpen die verband houden met effectief werken in een globale economie, zoals internationaal handelsbeleid, wereldwijde supply chain logistics en internationale banken en financiën.

De vaardigheden die u krijgt bij het begrijpen van wereldwijde zakelijke praktijken, mensenmanagement over culturen en internationale marketing, kunt u voorbereiden op spannende banen met veel van de multinationale ondernemingen die vandaag bestaan. Het kan ook waardevol zijn als u ervoor kiest om betrokken te worden bij internationale liefdadigheid.

De kosten van deze graad verschillen afhankelijk van de school die u kiest. Factoren zoals subsidies, beurzen en studieleningen hebben invloed op de kosten van de kosten voor elke student.

Veel industrieën bieden een carriere pad voor een Bachelor of Arts in International Business Management. Denk bijvoorbeeld aan de financiële bedrijven, autofabrikanten en zelfs fastfoodketens die internationaal functioneren. De multinationale bedrijven en non-profitorganisaties die bestaan ​​bieden keuzes die enorm zijn en toenemen elke dag.Sommige posities die kunnen worden genoten met deze graad kunnen omvatten human resource generalist, financieel analist, logistiek en supply chain manager en marketing specialist.

Er is een verscheidenheid aan scholen die toelaten dat deze graad online verdiend wordt, met meer elke optie toevoegen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.