Keystone logo

10 online BA Opleidingen in Ontwerpstudies 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Ontwerpstudies
Vakgebieden
  • Ontwerpstudies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online BA Opleidingen in Ontwerpstudies

Een bachelor's degree is een educatief programma dat dient om een ​​vaste breedte en diepte van de kennis te bieden in een gekozen gebied van de studie. Online bachelor-opleidingen kan worden voltooid in hun geheel meer dan virtuele klaslokalen, en ze meestal bestaan ​​uit ongeveer 120 credit-uren. Meestal duurt het drie tot vier jaar om een ​​bachelor's degree af te ronden.

Dus, wat is een online BA in Design? Het is een Bachelor of Arts programma dat klassen specifieke biedt om principes en applicaties te ontwerpen. De Bachelor of Arts is een interdisciplinair programma dat geeft studenten een breed overzicht van de verschillende facetten van de vrije kunsten, en als je de belangrijkste in het ontwerp, de klassen in kleur theorie en de toepassing, esthetische tradities en effectief gebruiken van de beeldende kunst krijgt u specifieke bereiken doeleinden.

De voordelen van het verdienen van een Bachelor of Arts in Design omvatten een verbeterde visuele communicatie vaardigheden, bindweefsel denken over culturele en artistieke lijnen en creatieve probleemoplossende technieken. Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in een gebied van design (zoals grafische of interieur), in welk geval een student ook technische geletterdheid of verbindende denkvaardigheden kunnen krijgen.

De kosten voor de voltooiing van een ontwerp-programma verschillen van land tot land en van school tot school. Voor de meest nauwkeurige offerte van de kosten voor uw online bachelor's degree, is het best om de gewenste school direct contact op te nemen.

Careers te verwachten met een undergraduate degree ontwerp zijn vaak gevarieerd en spannend, met inbegrip van banen in de reclame en marketing, design consulting, freelancen, ontwerp onderwijs, artistiek leiders en creatieve management.Afhankelijk van of een student kiest zich te specialiseren in een bepaald gebied van design, kan carrière mogelijkheden meer in het bijzonder aan die specialisatie of gekozen industrie.

Voor meer informatie over het nastreven van een graad in ontwerp te leren, gebruik maken van een snelle en gemakkelijke oplossing. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.