Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere online Bachelors  (Bachelor's) Opleidingen in Boekhouden in Zwitserland 2023

online Bachelor's Opleidingen in Boekhouden in Zwitserland 2023

Overzicht

Boekhoudkundige professionals en studenten die willen hun kennis op het gebied verder wilt misschien een MBA Accounting na te streven. Dit programma bereidt studenten met de vaardigheden voor het ontwerpen, controle, en te bedienen boekhoudkundige informatie-systemen.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Een bachelor's degree, die vier jaar studie vereist, geeft studenten de kans om hun kennis en opleiding in een bepaald gebied te verbeteren. Met hun grotere vaardigheid vaardigheid, kan de student in aanmerking komen voor een carrière bij een beter salaris na je afstuderen.

Meer informatie
Vakgebieden
  • Economische studies (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat