Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 online Bachelors  (Bachelor's) Opleidingen in Criminologie 2023

4 online Bachelor's Opleidingen in Criminologie 2023

Overzicht

Een online bachelor degree is een uitstekende keuze voor degenen die het hoger onderwijs willen nastreven, maar onwillig zijn of niet in staat zijn een traditionele universitaire campus bij te wonen. Door middel van lessen via internet kunnen deze programma's veel flexibiliteit bieden aan studenten.

Wat is een online bachelor's in criminologie? In dit programma leren de leerlingen de oorzaken, effecten, preventie, vervolging, beheer en aard van illegaal gedrag. Onderwerpen die in de cursussen worden behandeld, kunnen onder meer het strafrechtstelsel, de oorzaken van misdrijven, wetstoepassingsstrategieën, criminele hervorming, sociologie, psychologie, forensiek en aanverwante gebieden zijn. Studenten kunnen over alles leren van het onderzoek naar misdrijven in het gevangenisbeheer en kunnen vaak richten op het specifieke gebied waarin ze geïnteresseerd zijn.

Veel voordelen zijn beschikbaar voor degenen die criminologie willen studeren.Een belangrijk voordeel is dat studenten hun zachte vaardigheden vaak kunnen verbeteren, zoals kritisch denken, probleemoplossing en aandacht voor detail. Deze graden kunnen ook een stevige kennisbasis bieden voor toekomstige inspanningen.

Net als bij traditionele methoden om een ​​universiteitsopleiding te verkrijgen, kunnen online graden studenten ook vragen om hun eigen collegegeld, kosten of materiaalkosten te dekken. Het is belangrijk voor toekomstige studenten om financieel onderzoek te doen voordat ze inschrijven door contact op te nemen met specifieke instellingen om meer te leren.

Er is een breed scala van beroepen die studenten kunnen volgen met een diploma in criminologie. Sommige studenten maken gebruik van een criminologisch programma als voorloper van de wetenschool, terwijl anderen verder werken aan forensisch onderzoek of analyse. Veel studenten sluiten aan bij wetshandhavingsorganisaties, maatschappelijke werkbureaus, of zelfs overheidsbedrijven die zich bezighouden met het strafrechtstelsel. Anderen worden analisten, consultants of zelfs particuliere onderzoekers.

Als u een online bachelor diploma wilt verdienen, start hier. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Bachelor's
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Criminologie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat