Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 online Bachelors (Bachelor's) Opleidingen in Geschiedenis 2023

4 online Bachelor's Opleidingen in Geschiedenis 2023

Overzicht

Toegekend door scholen bij het voltooien van de programma-eisen, de bacheloropleiding is een belangrijke stap voorwaarts op weg naar het leertraject en is noodzakelijk voordat een masterprogramma wordt gestart. Studenten kunnen verwachten dat de meeste programma's vier jaar in beslag nemen, afhankelijk van het studiegebied en of iemand zich volledig of parttime inschrijft.

Wat is een bachelor in de geschiedenis? Niet-gegradueerde geschiedenisstudenten bestuderen historische gebeurtenissen om ze te begrijpen en te bepalen hoe ze invloed hebben op het heden en de toekomst. Er zijn verschillende programma's beschikbaar, zoals een diploma in geschiedenis en aardrijkskunde of een Bachelor of Arts in de historische wetenschappen, of zelfs meer hypergerichte programma's zoals een bachelor in de Helleense cultuur of een Bachelor of Arts in Christian Ministry. Hoewel specifieke cursussen variëren, kunnen studenten verwachten dat sommigen zich zullen concentreren op eisen op het gebied van cultuur, literatuur en filosofie.

Degenen die afstuderen met een bachelor in de geschiedenis, hebben vaak vaardigheden zoals organiseren, schrijven, spreken in het openbaar en kritische analyse, waarbij de laatste essentieel is voor de besluitvorming. Deze expertise kan graadbezitters in staat stellen te slagen in een veelheid aan loopbanen.

De kosten voor het behalen van een bachelor geschiedenis zijn geen geringe kosten; de prijs varieert echter sterk van instelling tot instelling. De schoolkeuze, het specifieke programma en het land hebben allemaal invloed op de prijs van het zoeken naar hoger onderwijs.

Veel academische programma's die zich op geschiedenis richten, lenen niet direct tot één specifiek carrièrepad. Dat gezegd hebbende, de geleerde vaardigheden en vaardigheden maken het mogelijk voor een veelheid aan mogelijke carrièrekeuzes. Degenen die een bachelor in de geschiedenis hebben, kunnen ervoor kiezen om een ​​loopbaan als docent, historicus, geograaf, kunsthistoricus, ambtenaar, onderzoeker, schrijver, bibliothecaris, curator, journalist of paralegals na te streven. Dit is op geen enkele manier een uitputtende lijst en de mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding zijn bijna onbeperkt.

Er is een breed scala aan scholen om uit te kiezen als je een diploma in de geschiedenis wilt behalen. Het kiezen van een online cursus is een gemakkelijke en toegankelijke manier om een ​​diploma te behalen met grotere klasflexibiliteit, waar ter wereld de student ook studeert. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • Bachelor's
 • Geesteswetenschappen Studies
 • Geschiedenis
Vakgebieden
 • Geesteswetenschappen Studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat