We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

7 online Bachelor's Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Management 2024

Filters

Filters

  • Bachelor's
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Management
Vakgebieden
  • Administratieve studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online Bachelor's Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Management

Een bachelor diploma kan meestal binnen een tot vier jaar verdiend worden. Studenten hebben de mogelijkheid om in de verschillende vakgebieden de nodige vaardigheden en kennis te verwerven voor persoonlijke verrijking en bevordering van hun carriere.

Wat is een online bachelor in human resource management? Deze programma's zijn bedoeld om studenten het begrip en de mogelijkheid te geven om een ​​personeelsafdeling te organiseren en te beheren voor vele soorten organisaties. Cursussen kunnen zich richten op training in diverse informatietechnologieën, marketing, payroll, afdeling toezicht, commerciële doelstellingen, klantenrelaties, arbeidsrecht, sociaal recht, boekhouding en beroepsopleiding. Veel trainingen zijn specifiek gericht op de Europese geopolitiek. Sommige cursussen kunnen ook bepaalde vereisten hebben om te behalen voordat ze worden toegepast.

Afgestudeerden van human resource management programma's hebben de kans om te bouwen op de organisatorische en communicatieve vaardigheden die essentieel zijn voor succesvolle carrières.Door te leren hoe u activiteiten en bedrijfsvoering van een bedrijf kunt beheren, begrijpt hoe u de aanwerving van medewerkers goed kunt leiden en uitstekende interne relatievaardigheden heeft, kunnen studenten een voordeel tonen boven de competitie bij het vinden van posities en zichzelf voorstellen als kandidaat voor hogere lonen en promoties.

De kosten van het behalen van een online bachelor degree variëren vaak afhankelijk van elke schoollocatie en programmatuurlengte. Voor meer informatie over de kosten voor bepaalde graden, dienen de studenten contact op te nemen met het toelatingsbureau van instellingen die hun voorkeursgebied aanbieden.

Er zijn veel potentiële carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van human resource management programma's. Bedrijven in elke industrie vereisen deskundige en aangename specialisten om een ​​positieve en effectieve human resource afdeling voor hun medewerkers te beheren.Mogelijke carrières kunnen bestaan ​​uit human resource manager, human resource adviseur, executive assistent, administratieve functies, training officer en interne communicatie specialist.

Online graden bieden studenten flexibele schema's en middelen. Voor meer informatie over het starten van een diploma, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.