Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere online BBA Opleidingen in Marketingcommunicatie in Europa 2023

online BBA Opleidingen in Marketingcommunicatie in Europa 2023

Overzicht

Studenten die een opleiding in marketing communicatie te leren over de consument en hoe effectief de markt voor hen. De meeste programma's zullen onder andere de communicatie uitvoering in verschillende voertuigen, zoals mobiele, digitale, print, media en sociale marketing.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Een Bachelor of Business Administration is een mate die helpt studenten leren van de informatie en vaardigheden die ze nodig hebben om te werken in de financiële wereld, het bankwezen en boekhouding. Een BBA kan worden verdiend in drie tot vier jaar, afhankelijk van hoeveel tijd studenten kunnen besteden aan hun studie.

Meer informatie

Filters

  • Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat