Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 online BBA Opleidingen in Verkoop 2023/2024

2 online BBA Opleidingen in Verkoop 2023/2024

Overzicht

Een Bachelor of Business Administration is een prestatie waaraan veel studenten werken terwijl ze studeert in een bachelorprogramma. Dit soort diploma stelt hen in staat om deskundig te zijn in een bepaald vakgebied, en kan zelfs de deuren openen om een ​​levenslange carrière te vinden.

Wat is een online BBA in de verkoop? Deze graad geeft studenten de nodige in-depth kennis en vaardigheden om te werken in het verkoop- of marketinggebied. Studenten moeten afstuderen met een beter begrip van de handel, de markt, methoden om producten of diensten te verkopen en te verkopen, bedrijfsvoering en het creëren van verkoopdoelen. Coursework betrokken omvat vaak verkoop en marketing, wereldwijde marketing strategieën, management ondersteuning, financiën en boekhouding en strategische bedrijfsvoering. Studenten moeten ook weg lopen van het programma met betere communicatie, strategische planning, presentatie en managementvaardigheden.

Een online BBA in de verkoop kan studenten voorstellen voor een carrière in hun gekozen vak of hun de nodige vaardigheden geven om hun opleiding te verlengen met een master's degree. Studenten die hun BBA succesvol afronden, kunnen verwachten dat ze meer verdienen dan die zonder een diploma.

De kosten om een ​​online BBA in de verkoop af te ronden kunnen variëren. Waar de student ervoor kiest om naar school te gaan en of ze voltijd studeer, kan de totale kosten beïnvloeden. Studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de totale kosten, moeten naar hun voorkeurskolen bereiken voor meer informatie.

Na ontvangst van hun BBA in de verkoop, moeten de studenten verwachten een verscheidenheid aan loopbaankeuzes te vinden, waaronder marketing- en communicatiemedewerker, verkoopmanager, strategische verkoopontwikkeling en reclame. Studenten kunnen ook werken in een verscheidenheid aan industrieën, waaronder e-commerce, verzekeringen, financiële diensten en bankwezen of voor detailhandelbedrijven.Er zijn veel kansen voor groei, afhankelijk van de keuze van de student om te werken als vaste werknemer of op commissie of als zij ervoor kiezen om naar een hoger niveau van verantwoordelijkheid, zoals het management, te gaan.

Studenten kunnen online BBA-programma's vinden in de verkoop bij veel scholen. Online programma's worden specifiek aangeboden om personen te helpen met alternatieve schema's. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • BBA
 • Business Studies
 • Verkoop
Vakgebieden
 • Business Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat