Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 72 online BSc's Opleidingen in Business Studies 2023

72 online BSc Opleidingen in Business Studies 2023

Overzicht

Een online Bachelor of Science graad wordt verdiend door studenten die een vast bedrag van cursussen in een bepaald gebied van de studie hebben afgerond. Het curriculum is op internet gebaseerde, en kunnen flexibeler dan een on-campus programma.

Wat is een online BSc in Business Studies? Deze graad geeft afgestudeerden een brede basis op het gebied van het bedrijfsleven. Studenten kunnen kiezen uit een breed scala van programma's en trajecten, afhankelijk van hun opleiding en carrière doelen. De lessen kunnen onder meer economie, financiën, human resources en marketing, onder anderen. Leerlingen hun lessen, tests en projecten te voltooien over het algemeen online, maar hebben de steun van professionele en collegiale netwerken. Na voltooiing, kan een afgestudeerde een baan na te streven of voort te zetten zijn of haar opleiding.

Studenten die een opleiding online invullen kan profiteren op meerdere manieren. Door het bestuderen op hun eigen, leren ze om te multitasken en beheren van hun tijd efficiënt.Deze vaardigheden kunnen overdragen naar de werkplek, waardoor ze kunnen maken meer wenselijk kandidaten voor een baan.

Online opleidingen hebben een variabele kosten, afhankelijk van de instelling één inschrijft in. Sommige leerlingen kunnen een internationaal programma te kiezen, zonder ooit hun woonplaats, die aanzienlijk minder duur dan naar het buitenland om te studeren kan verlaten. Alle aspirant-studenten worden aangemoedigd om grondig de programma's die hen interesseren alvorens een financiële verbintenis te onderzoeken.

Een afgestudeerde van een online BSc in business studies programma kan verschillende carrièremogelijkheden hebben. Afhankelijk van de specifieke opleiding die een student kiest, kan posities in management, marketing, payroll, boekhouding of human resources beschikbaar zijn. Het inhuren van organisaties kunnen bestaan ​​uit grote bedrijven, middelgrote winkels, de overheid en non-profit organisaties. Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om in zaken te gaan voor zichzelf.

Het invullen van een online graad kan de eerste stap van een opwindende nieuwe carrière. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Business Studies
Vakgebieden
  • Business Studies (72)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat