Keystone logo

46 online BSc Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
Vakgebieden
  • Technologiestudies (46)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online BSc Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen

Een online bachelor diploma laat zien dat je ongeveer vier jaar heeft uitgegeven aan een vak. De meeste bacheloropleidingen bevatten ook een aantal basisstudies in literatuur en geschiedenis, maar een bachelor of science richt zich meestal meer op analytische onderwerpen, zoals wiskunde en techniek.

Wat is een online BSc in de computerwetenschappen? Deze graad biedt de basis voor het begrijpen van computers en aanverwante technologieën. Sommige cursussen zijn onder andere systeemarchitectuur, interactief ontwerp en database management. Computerwetenschappen wordt ook gebruikt in het bedrijfsvoering, zodat u zich kunt concentreren op projectmanagement en ondernemingsrelevantie. Kunst in computing is ook een focus, zoals grafisch ontwerp en webontwikkeling.

Sommige van de vaardigheden die u kunt verwerven tijdens het nastreven van deze graad omvatten aandacht voor detail, probleemoplossingstechnieken en het programmeren van beste praktijken. Deze kunnen u helpen om een ​​betere software engineer of computer expert op uw gekozen veld te zijn.

Wanneer u budget voor een bachelor's degree, overweeg of u al uw studie online of gewoon een deel van het gaat. Boekkosten en registratie kosten verschillen tussen scholen, dus vraag vooraf over deze kosten als uw budget strak is.

Er zijn veel beroepen beschikbaar voor iemand met een diploma in de informatica. Als u zich richt op de ontwikkelingszijde van het vak, kunt u zoeken naar banen in appontwikkeling, software engineering en database architectuur. Voor de beheerszijde van computing zijn er project managers en IT-directeurs. Ook artistieke carrières zijn beschikbaar, waaronder digitale media en spelontwerp. Omdat bijna elk bedrijf computers op een of andere manier gebruikt, zijn er veel banen waarmee u met deze graad kunt solliciteren.

Scholen die een bacheloropleiding in de computerwetenschappen aanbieden, bestaan ​​over de hele wereld. Waar u heen gaat, hangt af van hoeveel van uw diploma u online kunt doen en of u bereid bent te verhuizen.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.