Keystone logo

2 online Certificaat Opleidingen in Business Studies Internationale handel 2024

Filters

Filters

 • Certificaat
 • Business Studies
 • Internationale handel
Vakgebieden
 • Business Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  online Certificaat Opleidingen in Business Studies Internationale handel

  Certificaatprogramma's zijn gericht op een bepaald studiegebied en worden over het algemeen genomen door personen die al werken, in deeltijd willen studeren of hun carrière en kennis willen bevorderen. Programma's kunnen variëren van een paar weken tot meer dan een jaar.

  Wat is een certificaat in internationale handel? Handel is een van de meest vitale onderdelen van communicatie over de hele wereld. Door dit certificaat te behalen, kunnen studenten een beter begrip krijgen van de huidige handelsvoorwaarden in de wereld, evenals problemen met investeringen. Individuen kunnen leren over politieke en ecologische implicaties van handel en over uitdagingen en kansen die bedrijven in de huidige wereldeconomie hebben. De meeste certificaatprogramma's bevatten lessen in algemene handel, onderhandelingen en strategieën.

  Studenten die een certificaat in internationale handel nastreven, merken vaak dat ze meer globaal kunnen denken en het grote plaatje kunnen zien als ze een probleem krijgen. Bovendien, vanwege het internationale karakter van het vakgebied, kunnen studenten vaak verbeteringen zien in communicatievaardigheden en in het oplossen van problemen, die beide nuttig zijn in professionele en persoonlijke bezigheden.

  De kosten van een certificaat in de internationale handel verschillen per student op basis van meerdere factoren. Het land waarin hij of zij kiest om te studeren, de tijd die het kost om het certificaat af te ronden en of de student deeltijds of voltijds studeert, hebben allemaal een impact op de kosten.

  Houders van een certificaat in internationale handel kunnen op een aantal gebieden werken. Ze kunnen adviseurs zijn bij internationale marketing- en exportpromoties. Een andere potentiële carrière is een adviseur van de internationale overheid en handelspolitiek, een specialist die met klanten communiceert over de bedrijfsregels van een ander land, en hen helpt beslissingen te nemen over welke gebieden ze met hun specifieke bedrijf willen bereiken. Een andere grote carrièremogelijkheid is een econoom. Door een expert in de mondiale economie te worden, kan een student helpen bij het bestuderen en ontwikkelen van theorieën, maar ook bij het schrijven van materiaal over economisch beleid om het begrip van het vakgebied te bevorderen.

  Een certificaat in internationale handel kan worden verkregen via persoonlijke of online programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.