Keystone logo
Canada

Beste universiteiten voor online Opleidingen in Canada 2023

Aantal instellingen: 295
  • Toronto, Canada

  De University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) ondersteunt volwassen studenten met vakkundig ontworpen, niet-universitaire cursussen die klassikaal en online worden gegeven door deskundige instructeurs die erkende leiders zijn in hun vakgebied. Als integraal onderdeel van de universiteit wordt SCS gestimuleerd door UofT's intellectuele vitaliteit en hoge normen voor lesgeven en leren.

  • Madison, Verenigde Staten
  • Teaneck, Verenigde Staten
  • + 3 meer

  FDU, de grootste particuliere universiteit in New Jersey, is een non-profit, niet-sektarische instelling met meerdere campussen. FDU, opgericht in 1942, behaalde in 1948 de status van vier jaar en werd in 1956 als universiteit erkend. De universiteit biedt meer dan 100 undergraduate en graduate degree-programma's, waaronder doctoraatsprogramma's in farmacie, verpleegkunde, klinische psychologie en schoolpsychologie; en een AACSB-geaccrediteerde business school. Degree-programma's worden aangeboden op twee campussen in New Jersey en op twee FDU-locaties buiten de VS: Wroxton College, in Oxfordshire in Engeland, en de Vancouver Campus, in British Columbia, Canada.

  • Olds, Canada

  Sinds het begin als een school voor landbouw en huishoudeconomie, heeft Olds College zijn programma-aanbod uitgebreid en is het in de loop der jaren gegroeid om meer carrièregerichte programma's aan te bieden. Kook- en naailessen evolueerden naar ons gerenommeerde modeprogramma, machinelessen zijn uitgegroeid tot landbouw- en zware mechanica-programma's en landbouwvaardigheden, zoals geëvolueerd tot onze landbouwmanagement- en tuinbouwprogramma's.

  • Winnipeg, Canada

  Booth University College, gevestigd in Winnipeg, Manitoba, Canada, is een christelijke instelling die geworteld is in de 156-jarige geschiedenis van het Leger des Heils om te voorzien in de behoeften van de meest kwetsbaren in de samenleving. Wij zijn diep toegewijd aan sociale rechtvaardigheid en combineren christelijk geloof en strikte wetenschap met een passie voor service. Onze benadering van leren is verankerd in academische excellentie en gebaseerd op een visie van hoop, sociale rechtvaardigheid en barmhartigheid voor iedereen.

  • Toronto, Canada

  Osgoode Professional Development is de afdeling voor levenslang leren van Osgoode Hall Law School, een van Canada's toonaangevende rechtsscholen. OsgoodePD staat wereldwijd bekend om onze toewijding aan voortdurende innovatie in onderwijstechnologie en pedagogiek. We waren het eerste juridische programma in Canada dat afstandsonderwijs aanbood en hebben gewerkt aan het continu verbeteren van kwaliteit, toegankelijkheid en flexibiliteit. Onze visie is om centraal te staan in innovatief ontwerp en levering van professioneel juridisch onderwijs, waardoor begrip, verbinding en transformatie mogelijk wordt.

  • London, Canada

  King's University College aan de Western University, opgericht in 1954, is een katholieke hogeschool voor vrije kunsten die is aangesloten bij een grote universiteit van wereldklasse. King's-studenten genieten van "The Best of Both Worlds" - leren in kleine klassen onder leiding van uitstekende docenten op een kleine, prachtige campus terwijl ze genieten van de ervaringen deel uit te maken van een uitgebreide universiteit. King's studenten hebben volledige toegang tot alle faciliteiten en diensten van Western University en studeren af met een westers diploma.

  • Montreal, Canada

  Bij Kensley College zijn we ervan overtuigd dat onderwijs de enige sleutel is om de deuren van ongelooflijke kansen te openen. We streven ernaar om elke student een kans te geven om zijn / haar dromen te realiseren en in hun toekomst te regeren. Door de jaren heen hebben we geloofd in onze wortels om de passie van de student te definiëren!

  • Toronto, Canada

  Fleming College Toronto, genesteld in het hart van Toronto, de bruisende zakenhoofdstad van Canada, biedt praktische programma's die worden gegeven door ervaren professionals uit de industrie, waardoor studenten direct na hun afstuderen het klaslokaal verlaten en naar de werkplek gaan.

  • St. Catharines, Canada

  Bij de onderwijsfaculteit van Brock geven we docenten de tools die ze nodig hebben om te slagen door leren centraal te stellen in alles wat we doen.

  • Toronto, Canada

  IBU is de zakelijke universiteit van de volgende generatie die is ontworpen om een gepersonaliseerde onderwijservaring te bieden. Je profiteert van 1-op-1 mentoring en bijles om je carrièredoelen te bereiken. Je persoonlijke studieadviseur begeleidt en ondersteunt je. Met een klasgrootte van maximaal 30 studenten, heb je de mogelijkheid om contact te maken met je collega's en professoren.

  • Montreal, Canada

  Musitechnic werd in 1987 in Montreal opgericht door Gilles Valiquette, een bekende muzikant, componist en singer-songwriter. Hij was ervan overtuigd dat technologie (vooral computers) het middelpunt van de audioproductie en de muziekindustrie zou worden, tot het punt van het creëren van het eerste door het ministerie van Onderwijs en Hoger Onderwijs erkende diploma dat volledig gewijd was aan computerondersteund geluidsontwerp. Dit was lang voordat iedereen wist wat een computermuis, een mp3 of zelfs internet was.

  • Kingston, Canada

  Queen's University staat hoog aangeschreven in Canada voor studentenervaring, een inclusieve benadering en het aanbieden van leren buiten het klaslokaal; deze ervaring omvat de meeste clubs per hoofd van de bevolking van elke Canadese universiteit, evenals een robuust internationaal uitwisselingsprogramma met meer dan 220 partners.

  • Toronto, Canada

  Als je studeert in het centrum van Toronto, woon, leer en werk je in het hart van de grootste, meest diverse economie van Canada. We bieden meer dan 160 carrièregerichte certificaten, diploma's, postdoctorale programma's en opleidingen - een van de breedste reeksen voltijdse universiteitsprogramma's in Canada. De meeste van onze programma's hebben een veldopleidingscomponent die u een waardevolle kans geeft om te werken en te leren met industriële partners die misschien ooit uw toekomstige werkgever worden.

  • Ottawa, Canada

  Bedrijven van morgen moeten leiden vanuit het hart, met compassie, verbeeldingskracht en doelgerichtheid. We weten dat een betere wereld er een is die rechtvaardiger en rechtvaardiger is, duurzamer en zorgzaam. Hier bij Sprott krijgen toekomstige leiders het vertrouwen om moeilijke vragen te stellen, verschillende perspectieven te omarmen en authentiek te zijn in hun leiderschap. Voor onze studenten, alumni, docenten en medewerkers zijn we een gemeenschap voor het leven.

  • Montreal, Canada

  Vanier is een Engels college dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in het onderwijs met een verscheidenheid aan academische en professionele programma's. Dit is een echt Canadese studentgerichte ervaring op twee campuslocaties dicht bij het centrum van Montreal, en beide op een metrolijn.