Keystone logo
Duitsland

Beste universiteiten voor online Opleidingen in Duitsland 2023

Aantal instellingen: 239
  • Ulm, Duitsland

  Ulm University werd opgericht in 1967 en is sindsdien dynamisch blijven evolueren. Een aantrekkelijk en toekomstgericht studieaanbod, hoogwaardig academisch onderwijs, internationale diversiteit, interdisciplinariteit en baanbrekend innovatief onderzoek zijn de handelsmerken geworden.

  • Berlin, Duitsland

  FUBiS is een intensief, academisch programma van Freie Universität Berlin waarmee studenten studiepunten kunnen verdienen die kunnen worden meegeteld voor hun diploma's bij hun thuisinstelling. FUBiS-sessies duren 3 tot 6 weken en vinden zowel in de zomer als in de winter plaats.

  • Heide, Duitsland

  De West Coast University of Applied Sciences is een van de jongste openbare universiteiten in Sleeswijk-Holstein en richt zich naast moderne apparatuur vooral op praktijkgericht onderwijs en goede begeleiding. In totaal zijn er ongeveer 1.900 studenten ingeschreven en wordt waarde gehecht aan een individuele leeromgeving en het werken in kleine groepen in de individuele cursussen. De ligging in Heide/Holstein is ideaal voor je studie toerisme, omdat de stad vlakbij toeristische trekpleisters als Büsum, St. Peter-Ording, Sylt en Hamburg ligt. Kortom: Je studeert waar het toerisme zich afspeelt en profiteert van het sterke netwerk met de talrijke (regionale) praktijkpartners uit de toeristische sector. Bovendien is het Duitse Instituut voor Toerismeonderzoek gevestigd aan onze universiteit. Omdat het instituut toepassingsgericht onderzoek doet, landelijk is genetwerkt en in de praktijk een uitstekende reputatie geniet, kan het voor jou makkelijker zijn om aan je carrière te beginnen. Door een continue kennisoverdracht van actuele onderzoeksresultaten naar het onderwijs bieden we je een toekomstgerichte opleiding.

  • Hamburg, Duitsland

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – is een particuliere universiteit in HafenCity in Hamburg. KLU is een van de weinige particuliere universiteiten in Duitsland die het recht hebben om hun eigen doctoraat te verlenen. De belangrijkste onderzoeksgebieden van de onafhankelijke, door de staat gecertificeerde universiteit zijn duurzaamheid, digitale transformatie en waardecreatie op het gebied van transport, wereldwijde logistiek en supply chain management. 2020 KLU viert zijn 10e verjaardag onder het motto "10 jaar bekroond onderwijs en onderzoek".

  • Eltville, Duitsland

  Als gelieerd instituut van de Universiteit van Regensburg streeft de IRE|BS Real Estate Academy naar de hoogste kwaliteit en is het een internationale leider in universitair en deeltijdonderwijs voor vastgoedprofessionals. Al meer dan drie decennia zijn we de vereisten voor vastgoedkwalificaties constant een stap voor gebleven.

  • Fulda, Duitsland

  De universiteit biedt een breed scala aan academische en professionele opleidingen met een bijzondere focus op "gezondheid, voeding en voeding". Er worden tal van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten uitgevoerd met particuliere bedrijven en industrieën. Fulda University werkt samen met ca. 100 universiteiten over de hele wereld. Het aantal internationale programma's groeit gestaag: Bachelor zoals "International Business and Management", "Science and Engineering" of "International Health Sciences" en masterprogramma's zoals "International Management", "Intercultural Communication and European Studies" , "International Food Business and Consumer Studies" of "Global Software Development" worden geheel of gedeeltelijk in het Engels gegeven.

  • Potsdam, Duitsland

  De Hogeschool voor Sport en Management Potsdam - als een non-profit instelling van de Brandenburgse Staatssportvereniging (LSB) - heeft de focus op sport en gezondheid ontwikkeld als een onafhankelijk specifiek profiel. Tijdens de uitvoering worden grenzen in onderwijs en onderzoek overschreden, relaties met andere vakken gecultiveerd en netwerken met de praktijk opgebouwd. In de loop van het toegenomen belang van sport voor de samenleving als geheel, is er een breder begrip van sport ontstaan, dat b.v. B. omvat zowel het sportief bewegen in preventief en therapeutisch kader als het managen van de organisatie van bedrijven uit de sport- en beweegbranche. Als gevolg van deze ontwikkelingen bevindt ook de sportwetenschap zich in een fase van beroering.

  • Munich, Duitsland

  Welkom bij HM Hochschule München Hogeschool! Elk jaar sluiten meer dan 2500 internationale studenten en onderzoekers zich aan bij onze getalenteerde academische gemeenschap in een van de mooiste, historische en hightechsteden van Duitsland. We bieden de best mogelijke ondersteuning om je te helpen je thuis te voelen in Duitsland, in München en op onze universiteit.

  • Dortmund, Duitsland
  • Frankfurt, Duitsland
  • + 5 meer

  De International School of Management (ISM) behoort tot de toonaangevende particuliere business schools in Duitsland. De ISM, opgericht in 1990, heeft zeven campussen in Dortmund, Frankfurt am Main, München, Hamburg, Keulen, Stuttgart en Berlijn en biedt onderdak aan meer dan 3850 studenten. Internationaliteit, sterke praktijkgerichtheid en een persoonlijke leersfeer maken net zo goed deel uit van het succesverhaal van ISM als het aanleren van professionele vaardigheden en het intensief trainen van soft skills. Daarbij horen niet alleen spannende praktijkprojecten, casestudy's en stages, maar ook de nauwe interactie met docenten uit het bedrijfsleven. Deze succesfactoren komen terug in alle bachelor-, master- en MBA-programma's van ISM.

  • Munich, Duitsland

  De Munich Medical Research School (MMRS) is een centrale instelling van de medische faculteit van de LMU. Het is ontworpen als een overkoepelende structuur die alle doctoraatsstudies (reguliere doctoraatsthesissen en gestructureerde doctoraatsprogramma's) op het gebied van menselijke geneeskunde, tandheelkunde, menselijke biologie en de levenswetenschappen omvat.

  • Berlin, Duitsland

  CODE is een internationale en inclusieve leeromgeving die digitale pioniers van over de hele wereld aantrekt en hen in staat stelt om hun volledige potentieel waar te maken. Als gemeenschap stimuleren we transformatieve innovatie door creativiteit, kritisch denken, samenwerking en door nieuwsgierigheid gedreven leren te bevorderen.

  • Berlin, Duitsland

  De Sigmund Freud Private University (SFU) is een particuliere universiteit die sinds 2005 naar Oostenrijks recht is geaccrediteerd met vestigingen in Wenen, Linz, Parijs, Berlijn, Milaan en Ljubljana.

  • Berlin, Duitsland

  Catalyst is een leerinstituut voor creatieve kunst en technologie, gevestigd in het buitengewone Funkhaus in Berlijn. Onze cursussen omvatten elektronische muziekproductie en -uitvoering, audio- en muziekproductie, geluidstechniek, filmproductie, filmmaken, visuele effecten en acteren. Ze variëren van 4-weekse zomercursussen voor beginners tot cursussen op bachelor- en masterniveau, gevalideerd door onze Britse universitaire partner.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Berlin, Duitsland
  • + 1 meer

  MetFilm School is een toonaangevende film-, televisie- en online mediaschool die niet-gegradueerde, postdoctorale en korte cursussen aanbiedt op verschillende ambachtelijke gebieden. De school heeft campussen in Londen, Leeds en Berlijn.

  • Vallendar, Duitsland
  • Düsseldorf, Duitsland

  WHU – Otto Beisheim School of Management is de #1 Duitse Business School voor opleidingen. WHU is geaccrediteerd door EQUIS, AACSB en FIBAA en biedt zowel academische programma's als onderwijs voor leidinggevenden, volgens vier kernwaarden met moed en toewijding: gemeenschap, kosmopolitie, ondernemerschap en uitmuntendheid. Ondanks COVID-19 is WHU klaar om te groeien en vooruit te plannen.