Keystone logo
Frankrijk

Beste universiteiten voor online Opleidingen in Frankrijk 2023

Aantal instellingen: 246
  • Bordeaux, Frankrijk
  • Lyon, Frankrijk
  • + 5 meer

  Sinds de oprichting in 1993 biedt ESMA een opleiding in CG Animation & FX-cyclus aan, die voortdurend is geëvolueerd in contact met animatieprofessionals die ons elk jaar vergezellen. Deze opleiding, gelijk aan een Frans Bac + 5-niveau (RNCP-niveau 7), geniet nu internationale erkenning van de professionele wereld en wordt ondersteund door de grootste namen in animatie. Ontdek deze cursus die wordt aangeboden op onze campussen in Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes en Toulouse; Montréal in Canada. De Engelse versie van de training wordt gegeven op de campussen van Lyon en Montpellier.

  • Barcelona, Spanje
  • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
  • + 6 meer

  Een consortium van Europese universiteiten heeft een nieuw en innovatief pan-Europees EUMaster4HPC-programma ontwikkeld dat zich richt op hoogwaardige oplossingen. EUMaster4HPC brengt de belangrijkste spelers in het HPC-onderwijs in Europa samen om de volgende generatie hoogopgeleide en getalenteerde HPC-experts op te leiden om de Europese digitale transformatie te stimuleren. EUMaster4HPC vertrouwt op innovatieve curriculum- en onderwijsparadigma's, academische excellentie, HPC-experts van wereldklasse, toegang tot supercomputercentra en krachtige ondersteuning door de industrie.

  • Nancy, Frankrijk

  Mines Nancy is een van de beste Graduate Engineering Schools (9e beste technische school in Frankrijk) en internationaal algemeen bekend (17e, 51e en 76e gerangschikt volgens de ARWU-ranglijst). De school zet zich in voor onderwijs van topkwaliteit met een sterke nadruk op onderzoek en innovatie. Onze studenten worden opgeleid tot innovatieve ingenieurs en managers met een sterke achtergrond in wetenschap en geesteswetenschappen, uitgerust met brede vakkennis en het vermogen om in multiculturele omgevingen te werken en de complexe uitdagingen van de huidige samenleving aan te pakken.

  • Strasbourg, Frankrijk

  Complexiteit eenvoudig gemaakt! De graduate school in Complex Systems Chemistry biedt een geïntegreerd master- en PhD-programma in een stimulerende omgeving. Het CSC Master-programma biedt 8 maanden aan cursussen - die grensverleggende aspecten van de moderne chemie behandelen - en 14 maanden op onderzoek gebaseerde stages in drie laboratoria. Naast onderzoekslabs in Straatsburg kun je stage lopen bij bedrijven of in het buitenland. Deze structuur stelt je in staat om je kernachtergrond in de chemie te versterken, uit te breiden en het programma af te stemmen op je interesses. Je opleiding wordt aangevuld met overdraagbare vaardigheidscursussen, die onderwerpen behandelen die variëren van loopbaanontwikkeling tot ondernemerschap. Tijdens deze 2-jarige masteropleiding word je ondersteund door een beurs; na het voltooien van de master hebben succesvolle studenten directe toegang tot PhD-programma's in Straatsburg, een hotspot voor chemie.

  • La Rochelle, Frankrijk
  • Athens, Griekenland
  • + 4 meer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability is een sterk partnerschap tussen negen universiteiten die wetenschap en innovatie ontwikkelen tot een centrum van excellentie op het gebied van Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability promoot gemeenschappelijke Europese waarden en een versterkte Europese identiteit door een nieuwe generatie Europeanen samen te brengen, die kunnen samenwerken en werken binnen verschillende Europese culturen, in verschillende talen en over de grenzen heen.

  • La Rochelle, Frankrijk

  EIGSI La Rochelle is een post-baccalaureaat generalistische technische school. De school biedt wetenschappelijke, humanistische opleiding, met technische knowhow en resoluut geleid door MVO in zijn maatschappelijke, ecologische en economische dimensies. EIGSI heeft 1.500 leerlingen verspreid over twee campussen in La Rochelle in Frankrijk en Casablanca in Marokko. EIGSI, opgericht in 1901 in Parijs, is een van de oudste technische scholen in Frankrijk.

  • Paris, Frankrijk

  De American Graduate School in Parijs (AGS) biedt Amerikaanse hoger onderwijsprogramma's aan studenten van over de hele wereld. AGS is een kleine, elite graduate school die alle kwaliteiten van een topuniversiteit combineert met een intieme en multiculturele leeromgeving. AGS is gespecialiseerd in internationale betrekkingen en diplomatie en bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, zoals onder meer NGO-beheer, conflictoplossing, milieupolitiek en gebiedsspecialisaties (Afrika, Midden-Oosten, Azië en Europa). De school maakt optimaal gebruik van haar strategische locatie in een grote internationale stad zoals Parijs door gastgesprekken, bezoeken en netwerkevenementen te organiseren. De uitstekende faculteit van AGS bestaat uit wetenschappers, voormalige ambassadeurs en andere beoefenaars uit de diverse Parijse gemeenschap. Meer dan 60 nationaliteiten zijn de afgelopen vijfentwintig jaar vertegenwoordigd binnen de AGS-faculteit en studentenorganisatie, waardoor meerdere perspectieven in de klas zijn gebracht en een dialoog en begrip zijn bevorderd die de kern vormen van de missie van de school: vrede door onderwijs.

  • Saint-Martin-d'Hères, Frankrijk

  Grenoble INP – Pagora, UGA, is een door de staat gefinancierde graduate school of engineering, gespecialiseerd op het gebied van vezels, biobased materialen, papier en gedrukte media. Het biedt ingenieursopleidingen op master- en leerlingniveau met de steun van grote industriële en onderzoeksspelers in Frankrijk en in het buitenland.

  • Gif-sur-Yvette, Frankrijk

  CentraleSupélec is een openbare instelling onder ministerieel handvest, gewijd aan wetenschappen en techniek. Dit handvest wordt gedeeld tussen het Ministerie van Hoger Onderwijs, Onderzoek en Innovatie en het Ministerie van Economie, Industrie en Digitale Technologie.

  • Angers, Frankrijk

  IAE Angers , opgericht op 1 januari 2020, is de universitaire managementschool van de University of Angers. Het maakt ook deel uit van het nationale netwerk van IAE France.

  • Paris, Frankrijk
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 1 meer

  Université Paris Pantheon-Assas, opgericht in 1970, is de erfgenaam van 'La Sorbonne', de voormalige Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sinds de 13e eeuw. De universiteit wordt nationaal en internationaal erkend als de leidende Franse universiteit in de rechten, toegewijd aan het waarborgen van het hoogste niveau van excellentie, met betrekking tot alle rechtsgebieden.

  • Paris, Frankrijk

  De ESPI Group, opgericht in 1972 door grote vastgoedspelers, is opgericht onder associatieve status (wet van 1901) en is een particuliere instelling voor hoger onderwijs waarvan de kwalificaties worden erkend door de staat niveau 6 (Bac + 3) en niveau 7 (Bac + 5 ), of schooldiploma's, en geregistreerd in de National Directory of Professional Certifications (RNCP), met een bachelorcyclus en een professionele mastercyclus (6 specialisaties). Dankzij haar 50-jarig bestaan heeft de Groep voet aan de grond gekregen in alle vastgoedactiviteiten. Vandaag zijn onze studenten verspreid over de campussen van Parijs, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon en Montpellier.

  • Canterbury, Verenigd Koninkrijk
  • Etterbeek, België
  • + 2 meer

  University of Kent is een wereldwijd erkende universiteit. We inspireren onze afgestudeerden om uitstekende dingen te doen in de wereld.

  • Paris, Frankrijk

  Opgericht in Wenen in 2003, door Dr. Alfred Pritz, Prof. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter en Elisabeth Vykoukal, de Sigmund Freud University (SFU) is een particuliere universiteit die sinds 2005 officieel door de Oostenrijkse staat is erkend.

  • Montpellier, Frankrijk

  MBS, opgericht in 1897, biedt Frans en internationaal talent, uniek in zijn diversiteit en achtergrond, de uitstekende opleiding van een internationaal erkende Franse managementschool. Als betrokken en inclusieve managementschool leidt MBS de voorlopers op van de verantwoorde economische transitie.