Keystone logo
Nederlanden

Beste universiteiten voor online Opleidingen in Nederlanden 2023

Aantal instellingen: 114
  • Wageningen, Nederlanden

  De specialisatie Food Law and Regulatory Affairs is een programma binnen de MSc Food Safety aan Wageningen University and Research, Nederland. Het programma biedt een unieke benadering van voedselwetgeving, omdat het zowel technische als juridische kennis combineert om de carrière van studenten en bijdragen aan de toekomstige juridische veranderingen in voedselsystemen vooruit te helpen. Studenten met verschillende achtergronden zijn welkom, waaronder studenten met een juridische, sociale en natuurwetenschappelijke achtergrond. Cursussen omvatten EU- en internationaal levensmiddelenrecht, vergelijkend levensmiddelenrecht, regulering en juridische transformatie van voedselsystemen, en nog veel meer! De unieke combinatie van technische en juridische kennis biedt onze studenten een reeks vaardigheden die hen concurrerend maken op de huidige arbeidsmarkt. Onze afgestudeerden volgen verschillende loopbaantrajecten, waaronder consultancy, overheidsorganisaties (zoals de EU, WHO en FAO), voedselinspectiediensten, advocatenkantoren en de academische wereld.

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  De European University of Post-Industrial Cities (UNIC) is in 2020 opgericht met als doel inclusief onderwijs te bieden aan een nieuwe generatie studenten. Een alliantie van 10 Europese universiteiten gevestigd in postindustriële steden en gefinancierd door de Europese Commissie, werkt hand in hand met stadsinstellingen om ervoor te zorgen dat stedelijke kwesties op een voor alle leerlingen toegankelijke en inclusieve manier worden meegenomen in onderwijs en onderzoek. De alliantie lanceert haar eerste gezamenlijke masteropleiding in 2023 en is op zoek naar studenten die de postindustriële transformaties van hun steden zullen bevorderen en hoogopgeleide afgestudeerden zullen worden in nieuwe wetenschappelijke disciplines die inspelen op de behoeften van de veranderende economie in Europa en rond de wereld.

  • Amsterdam, Nederlanden
  • Breukelen, Nederlanden

  Nyenrode Business Universiteit, de enige particuliere onderzoeksuniversiteit (niveau) in Nederland, werd in 1946 opgericht door vooraanstaande bedrijfsleiders van internationale bedrijven zoals Philips, AkZo Nobel en Unilever. Met haar kernwaarden Leiderschap, Ondernemerschap en Stewardship ontwikkelt Nyenrode leiders met de kennis en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn in de internationale zakenwereld van morgen. Nyenrode biedt zowel intensief academisch onderwijs als kortlopende en langlopende programma's op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht op twee campuslocaties, Amsterdam en Breukelen.

  • Breda, Nederlanden

  Breda University of Applied Sciences is een middelgrote, door de overheid bekostigde instelling voor hoger onderwijs. Aan ons instituut studeren ruim 7.000 Nederlandse en internationale studenten uit zo'n 100 landen. Wij bieden bachelor- en masteropleidingen op hbo- en academisch niveau in de domeinen Games, Media, Hotel, Facility, Logistiek, Gebouwde Omgeving, Toerisme en Leisure & Events.

  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is een internationale topuniversiteit in Spanje met campussen in Madrid en Segovia. IE wordt erkend als een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs ter wereld en vormt leiders die innovatie en verandering in organisaties stimuleren, door een leeromgeving te bieden waar technologieën en diversiteit een sleutelrol spelen bij het bevorderen van een wereldwijde visie, een ondernemersmentaliteit en een humanistische benadering.

  • Amsterdam, Nederlanden

  Amsterdam Business School maakt deel uit van de hoog aangeschreven Universiteit van Amsterdam en biedt verschillende Executive-programma's op het gebied van Business en Finance. De Executive Master in International Finance is Triple geaccrediteerd en #2 in de FT ranking van 2021. Gelegen in hartje Amsterdam!

  • Haarlem, Nederlanden

  De in samenwerking opgerichte instelling Haarlem Campus biedt studenten innovatieve onderwijs- en leerconcepten die professionele en persoonlijke groei stimuleren. Haarlem Campus is opgericht door twee ervaren pleitbezorgers van het hoger onderwijs. Een toonaangevend netwerk van particuliere universiteiten in Duitsland, de SRH Group en een University of Applied Sciences genaamd Global School for Entrepreneurship, die een flexibele, motiverende en innovatieve leercultuur bevordert. Tientallen jaren ervaring in onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht binnen een ondernemende setting hebben geleid tot geoptimaliseerde academische programma's, ontworpen om de best mogelijke voorbereiding op het gewenste werkveld te bieden.

  • Amsterdam, Nederlanden

  Toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief, helpen we toekomstige managers hun volledige potentieel te bereiken, met het juiste programma en begeleiding bij elke stap.

  • Amsterdam, Nederlanden

  VU Graduate Winter School biedt van 10 t/m 14 januari 2022 een reeks online cursussen van een week aan. Het winterprogramma is beschikbaar voor masterstudenten, promovendi en professionals. Of je nu een aspirant-data-analist bent met een passie voor het kraken van cijfers, een schrijver in de dop of een amateurfilosoof met een honger naar het aanpakken van de grote vragen - we hebben iets voor jou! Er zijn in totaal 19 cursussen, die elk een enkel onderwerp uitgebreid behandelen.

  • The Hague, Nederlanden
  • Amsterdam, Nederlanden

  Horeca is een afkorting die staat voor hotel (Ho) restaurant (Re) cafe (Ca). De Horeca Academy is opgericht door de Nederlandse Horeca Academie. De Horeca Academie biedt opleidingen en trainingen aan voor en door horecaprofessionals. De Nederlandse Horeca Academie is opgericht in 2011. En is gespecialiseerd in het opleiden van koks en horeca professionals. In 2018 Horeca Academy als eerste in Nederland een kokstraining in het Engels. Deze training is speciaal voor mensen die in Nederland wonen en de Nederlandse taal nog niet goed genoeg beheersen. Op deze manier kan iedereen een goede opleiding krijgen en de Europese kooktechnieken beheersen.

  • Amsterdam, Nederlanden

  Dankzij jarenlange ervaring en een breed netwerk van aandeelhouders, Inter College Business School uit in het aanbieden van een praktijkgericht Business Administration programma - voor ondernemers, door ondernemers. De Inter College Campus is gelegen in het oude stadscentrum. Het ligt dicht bij startende bedrijven, bedrijven en cultureel erfgoed. Studeren in Amsterdam is een spannende extra dimensie aan de Inter College-ervaring en de meer dan 200 studenten die de BBA-programma's volgen, wonen vaak in de stad en combineren hun studie met startende bedrijven waar Amsterdam bekend om staat. Bij ons draait alles om talent en daadkracht. Om hard te werken en niet op te geven. Om te vallen en weer op te staan. Inter College gelooft in talent en biedt de juiste tools om dat talent om te zetten in daadkracht.

  • Vlissingen, Nederlanden
  • Middelburg, Nederlanden

  HZ University of Applied Sciences is gevestigd in het zuidwesten van Nederland. Met een populatie van zo'n 4.800 nationale en internationale studenten zijn we een kleine universiteit met een persoonlijke benadering. De HZ biedt opleidingen van hoge kwaliteit. De HZ staat sinds 2011 - dus al elf jaar - in de top drie van Nederlandse multidisciplinaire hogescholen.

  • Stockholm, Zweden
  • Helsinki, Finland
  • + 4 meer

  Onze double degree-programma's combineren uitstekend technisch onderwijs met training in innovatie en ondernemerschap, evenals stages bij bedrijven, industriële partners en steden in heel Europa.

  • The Hague, Nederlanden

  Ben je op zoek naar een bacheloropleiding, dan ben je bij THUAS aan het juiste adres. We hebben meer dan 65 bacheloropleidingen die variëren in type en lengte. De meeste van hen zijn vier jaar programma's, hoewel sommige kan worden ingekort tot drie jaar van de studie. Een aanzienlijk aantal wordt in het Engels gegeven. De variant die het beste bij u past, hangt af van uw voorkeuren en vooropleiding. Aan het einde van uw reis, zult u worden beloond met een hogeschool diploma.

  • 's Hertogenbosch, Nederlanden

  Het Master Institute is onderdeel van de St. Joost School of Fine Art and Design, gelegen in het zuiden van Nederland in de stad 's-Hertogenbosch. Gelegen in het hart van Europa en Europese kunst en design, biedt het instituut een breed perspectief op theorie en praktijk en zorgt het voor een levendige internationale uitwisseling. Onze moderne, 24/7 faciliteiten en open studio-concept creëren een vruchtbare omgeving waarin een rijke, multidisciplinaire praktijk kan groeien.