Keystone logo
Polen

Beste universiteiten voor online Opleidingen in Polen 2023

Aantal instellingen: 140
  • Warsaw, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Hongarije
  • Zagreb, Kroatië
  • + 2 meer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Kraków, Polen
  • Freiberg, Duitsland
  • + 1 meer

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spanje
  • + 1 meer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Katowice, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Łódź, Polen

  De Academie voor Film, Kunst en Design is een elite-academie die studenten opleidt op basis van theorie en creatief experiment, onder de individuele supervisie van onderwijsteams bestaande uit professoren van de beste universiteiten in Polen, evenals erkende beoefenaars in het veld. Het idee om een academie op te richten op basis van ervaringen uit het echte leven en een besef van veranderingen in het veld, leidde tot de oprichting van de enige academie in Polen met zo'n unieke organisatiestructuur en zo'n eigentijds begrip van onderwijs voor de toekomst. Bij het verwelkomen van studenten op het hoofdkantoor in het historische Scheibler's Palace, biedt de school hen faciliteiten zoals workshops en collegezalen die zijn uitgerust met de nieuwste gespecialiseerde apparatuur, een bioscoopzaal, een bibliotheek en een tentoonstellingsgalerij.

  • Warsaw, Polen

  De University of Economics and Human Sciences in Warschau - een nieuwe dimensie van onderwijs. De University of Economics and Human Sciences in Warschau is een universiteit met nieuwe kansen. Onze moderne campus, gelegen in het hart van Warschau, biedt studenten een ruimte waar ze hun creativiteit kunnen ontwikkelen, hun carrière kunnen opbouwen en kunnen deelnemen aan diverse projecten.​

  • Pomorska, Polen

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) is een opleidings- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in het aanbieden van opleidings-, ondersteunings- en ontwikkelingsprojecten voor leidinggevend personeel en werknemers van grote en middelgrote binnen- en buitenlandse bedrijven.

  • Dabrowa Gornicza, Polen

  WSB University bepaalt niet alleen de normen voor onderwijs op de Poolse markt, maar heeft ook haar positie op buitenlandse markten verstevigd en is een sterke institutionele partner geworden op het gebied van onderwijs en onderzoek. Dit wordt bevestigd door de 2e plaats van de hoge universiteit in de internationaliseringsranglijst in Polen. WSB University is en is nog steeds al vele jaren toonaangevend op het gebied van particuliere universiteiten in Polen. De mogelijkheid om een deel van de studie in het buitenland uit te voeren, buitenlandse stages, programma's die het mogelijk maken om twee diploma's tegelijk te behalen - Poolse en buitenlandse, deelname aan veel internationale projecten, zijn slechts enkele van de vele kansen die we onze studenten bieden.

  • Gdańsk, Polen

  Gdansk University of Physical Education and Sport is de enige sportuniversiteit in Pommeren waar theoretische en praktische lessen worden gegeven door zowel erkende wetenschappers als hooggekwalificeerde specialisten op de gebieden die relevant zijn voor individuele vakgebieden, evenals coaches van Olympische en nationale teams en uitstekende atleten. Het didactische aanbod van de Gdansk University of Physical Education and Sport is modern, breed en gevarieerd. Als onderdeel van het studiegebied kan een student een specialisatie kiezen uit een breed scala aan specialisaties die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de arbeidsmarkt en deze aanvullen met andere specialisaties die door de universiteit worden aangeboden.

  • Bialystok, Polen

  De Medische Universiteit van Bialystok is een moderne, snelgroeiende openbare universiteit, met een missie om de best mogelijke opleiding te bieden aan professioneel, verantwoordelijk, toonaangevend medisch personeel; wetenschappelijk onderzoek te verrichten op het meest geavanceerde niveau wereldwijd; innovatieve oplossingen implementeren in samenwerking met medische dienstverleners en inspelen op maatschappelijke noden.

  • Wrocław, Polen

  De Wrocław Universiteit voor Wetenschap en Technologie werd opgericht in 1945, voornamelijk als gevolg van de betrokkenheid van het academisch personeel van de inmiddels ter ziele gegane Technische Universiteit van Lviv en de Jan Kazimierz Universiteit in Lviv, die de verwoeste gebouwen van de Duitse School voor Technologie aanpasten. - Technische Hochschule.

  • Stockholm, Zweden
  • Boden, Zweden
  • + 3 meer

  The Rookies Certified School & Top Rated School in game-ontwikkeling.

  • Gdańsk, Polen

  Gdańsk University of Technology (Poolse naam: Politechnika Gdańska) is een van de oudste universiteiten in Polen en de grootste technische universiteit in Noord-Polen. Het werd opgericht in 1904 en leidt sindsdien ingenieurs van wereldklasse op in verschillende gebieden van wetenschap en technologie. Gelegen in Gdańsk - een stad met een duizendjarige traditie en de poort naar de Poolse kustlijn - is het de perfecte plek om te studeren en te genieten van het studentenleven.

  • Olsztyn, Polen

  De University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) werd opgericht op 1 september 1999. De oprichting kwam voort uit de fusie van drie instellingen voor hoger onderwijs in Olsztyn, namelijk de Academie van Landbouw en Technologie, de Hogere School voor Pedagogiek en Warmian Theological Institute. De missie van de University of Warmia and Mazury in Olsztyn is het uitvoeren van diverse activiteiten met als doel het opleiden van hooggekwalificeerde afgestudeerden en wetenschappelijk personeel, het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek dat beantwoordt aan de behoeften van de economie van de regio en het verrijken van de nationale cultuur.