Online Cursussen in Academisch Engels in de Verenigde Staten 2020

Het nemen van individuele cursussen kunnen helpen de leerlingen oefenen op hun lange-termijn doelen zonder te worden opgesloten in een formele opleiding. Deze flexibiliteit kan maken voor een betere pasvorm met carrière en gezinsleven, terwijl nog het toestaan ​​van individuen om hun doelstellingen te verwezenlijken.De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aan… Meer informatie

Het nemen van individuele cursussen kunnen helpen de leerlingen oefenen op hun lange-termijn doelen zonder te worden opgesloten in een formele opleiding. Deze flexibiliteit kan maken voor een betere pasvorm met carrière en gezinsleven, terwijl nog het toestaan ​​van individuen om hun doelstellingen te verwezenlijken.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Cursus in Academisch Engels in de Verenigde Staten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 

Bright Learning
USA Online, USA

Met de persoonlijke, online Engelse privé-leraar van Bright Learning hebt u gekozen wat u wilt leren, wanneer u wilt leren en hoe u wilt leren.

Met de persoonlijke, online Engelse privé-leraar van Bright Learning hebt u gekozen wat u wilt leren, wanneer u wilt leren en hoe u wilt leren. Lees Minder
Cursus
01 Sep 2020
Voltijd
Deeltijd
Engels
Online