Filter
Cursus
Tempo: Alles

Beste Online Cursussen in Brouwen 2019/2020

Of u nu meer wilt leren over een onderwerp, een actuele carrière wilt opbouwen of certificering wilt verkrijgen, er zijn veel cursussen beschikbaar om deze doelen te bereiken. De lengte van een cursus is afhankelijk van het studiegebied en het doel.

Wat is een cursus brouwen? Studenten hebben veel opties als het gaat om het brouwen, waaronder het maken van bier, wijn en sterke drank. Dit veld biedt een groot aantal cursussen. Studenten kunnen de wetenschap achter het brouwen leren door het bestuderen van biochemie en microbiologie. Ze hebben ook het potentieel om kennis te maken met het brouwproces en de beschikbare technologieën voor efficiëntie en kwaliteit. Onderwerpen kunnen ook de zakelijke kant van de industrie, hedendaagse problemen waarmee het wordt geconfronteerd en gastvrijheid omvatten.

Studenten krijgen meestal een beter inzicht in het pad van verbruiksartikelen van productie naar tafel, waardoor ze een slimmere consument worden. Potentieel labwerk in verband met deze cursussen kan studenten helpen hun interpersoonlijke en analysevaardigheden te ontwikkelen, wat nuttig kan zijn bij toekomstige inspanningen.

De kosten voor dit soort cursussen variëren sterk. Sommige cursussen zijn dagen lang, terwijl andere maanden duren om te voltooien. Deze duurverschillen, evenals de geselecteerde school, hebben invloed op de prijs.

De brouwerij-industrie biedt kansen in vele niveaus van haar processen. Aan de productiekant kunnen studenten labtechnicus worden, assistent brouwmeester of verpakkingsmanager. Als het product eenmaal is gebotteld, zijn een aantal mensen nodig om het in de winkels en de huizen van mensen te krijgen. Marketingmanagers en socialemediaspecialisten vergroten het merk van het product om het te laten verkopen. Distributeurs en verkoopvertegenwoordigers zijn ook potentiële loopbaantrajecten. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bedrijfseinde, kunnen opties operations manager of supply manager zijn. Bijkomende mogelijkheden zijn onder andere een proeverijserver, een gids en een evenementenmanager.

Er zijn veel scholen gewijd aan het brouwen, evenals universiteiten die brouwcursussen aanbieden. Studenten hebben een groot aantal e-learningopties of kunnen lokaal een cursus vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Brouwen

Siebel Institute of Technology

Deze web-based learning systeem (online) biedt een effectief platform om het inzicht in educatieve content in elke student het leren te maximaliseren. Ons programma is zo ... [+]

Deze web-based learning systeem (online) biedt een effectief platform om het inzicht in educatieve content in elke student het leren te maximaliseren.

Ons programma is zo ontworpen dat de voortgang van elke student wordt gecontroleerd door docenten en studenten kunnen gemakkelijk met hen overleggen. Als een student is het hebben moeite met het begrijpen van een geavanceerde concept van het brouwen, instructeurs werken met die persoon een volledig begrip van het onderwerp te verzekeren. Dat is de reden waarom dit systeem een ​​vertegenwoordigt "leerling-gerichte aanpak."

Deze beknopte online cursus is de ideale cursus ...Brouwerijen medewerkers die een aanvullende opleiding in theorie brouwen nodig.Leveranciers van de brouwerij-industrie.bier Personeel distributeurs op zoek naar hun kennis van hoe bier wordt gemaakt te verbeteren.Personen op zoek naar de brouwerij-industrie in te voeren, met inbegrip van de toekomstige eigenaren van micro-brouwerijen.Mensen die zich willen voorbereiden voor onze geavanceerde-level cursussen, zoals de Associate niveau, diploma of Master Brewer.trainers... [-]
Verenigde Staten Chicago
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Siebel Institute of Technology

Het Executive Overview van de Brewing Process-cursus stelt leidinggevenden, administratief personeel en beleidsmakers in de brouwerij-industrie over de hele wereld in sta ... [+]

Industriemanagers van brouwerijen en bedrijven die overwegen de industrie te betreden, moeten op de hoogte zijn van de ins-en-outs van professionele brouwerijoperaties om effectieve financiële en managementbeslissingen te nemen. Daartoe heeft de World Brewing Academy (WBA) een webgebaseerde cursus ontwikkeld om studenten in staat te stellen de basis van brouwerijdynamica te leren zonder te hoeven reizen. Het Executive Overview van de Brewing Process-cursus stelt leidinggevenden, administratief personeel en beleidsmakers in de brouwerij-industrie over de hele wereld in staat om deel te nemen aan professionele Engelse taaltraining op internet. Als basiscursus is het ook een uitstekende keuze voor diegene met aspiraties om een ​​professionele brouwer te worden zonder voorafgaande commerciële brouwtraining voor de voorbereiding op meer geavanceerde brouwcursussen.... [-]

Verenigde Staten Chicago
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 weken
Online
Lees meer in Nederlands