Onlinegraad.nl

Top Online Cursussen in Brouwen 2019/2020 in Noord-Amerika

Een van de beste manieren om carrière doelen verder te investeren in het hoger onderwijs. Door het volgen van cursussen in hun vakgebied, studenten demonstreren verplichting aan hun loopbaan. Individuele lessen kunnen waardevolle vaardigheden en bijscholing te bieden.

Brouwen is een geweldig studiegebied voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de technologie en wetenschap achter het distilleren van 's werelds beste bieren. Studenten kunnen leren hoe ze bieren moeten brouwen die commercieel worden verkocht of om regionale ambachtelijke brouwerijen, microbrouwerijen of brewpubs te bedienen.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Cursus Online in Brouwen in Noord-Amerika

2 Resultaten in Brouwen, Noord-Amerika Filter

Beknopte cursus in Brewing Technology Online

Siebel Institute of Technology
Online Voltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Chicago

Deze web-based learning systeem (online) biedt een effectief platform om het inzicht in educatieve content in elke student het leren te maximaliseren. Ons programma is zo ontworpen dat de voortgang van elke student wordt gecontroleerd door docenten en studenten kunnen gemakkelijk met hen overleggen.

Uitvoerend overzicht van het brouwproces (online)

Siebel Institute of Technology
Online Voltijd 3 weken Vraag informatie aan Verenigde Staten Chicago

Het Executive Overview van de Brewing Process-cursus stelt leidinggevenden, administratief personeel en beleidsmakers in de brouwerij-industrie over de hele wereld in staat om deel te nemen aan professionele Engelse taaltraining op internet.