Filter
Cursus
Tempo: Alles

Beste Online Cursussen in Catering 2019/2020

Studenten die een meer flexibele manier zoeken om een ​​opleiding te verdienen, willen misschien een online cursus volgen. Beschikbaar in diverse onderwerpen, kunnen online cursussen worden genomen door een van de huidige studenten of professionals die hun kwalificaties bijwerken.

Wat is een online cursus in catering? Deze cursus is ontworpen voor studenten die interessant zijn in het opzetten van een voedsel- of horecabedrijf. Sommige programma's hebben betrekking op kookvaardigheden, maar veel van hen verwachten dat studenten in de keuken worden ervaren. Onderwerpen kunnen onder andere koken voor grote aantallen, recepten aanpassen, voedselarrangementmethoden begrijpen, veilig koken, en leren over professionele normen van foodservice. Business management, inclusief evenementenplanning, marketing, voedselinkoop en kostenbeheersing, kan in sommige programma's worden gedekt.

Cateringcursussen bieden essentiële vaardigheden voor studenten die in de horeca willen werken.Deze omvatten onder druk werken, een enthousiaste houding handhaven en efficiënt en snel werken. Deze vaardigheden kunnen studenten in elke omgeving, zowel persoonlijk als professioneel, ten goede komen.

Kosten is een van de grootste factoren bij het kiezen van een school om bij te wonen. Studenten moeten hun belangenscholen bellen en vragen over collegegeld en andere kosten. Sommige programma's kunnen ook financiële hulp mogelijkheden bieden voor studenten die solliciteren en kwalificeren.

Studenten die een cursus volgen in catering kunnen bereid zijn om voedsel voor een verscheidenheid aan familie-, zakelijke en sociale evenementen te verstrekken. Veel individuen kiezen ervoor om te werken voor een horeca of om hun eigen te starten. Mensen die ervaring hebben in andere culinaire gebieden kunnen ervoor kiezen om in andere capaciteiten te werken, zoals restaurantmanager, evenementencoördinator, banketbegeleider, chef-kok of banketbakker.

Als werk in de voedingsindustrie van belang is, start nu naar scholen.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Catering

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en managem ... [+]

Overzicht

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management in hotels en restaurants, in gemeenschap catering, in de catering -, maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden. Hier, het beroep van chef-kok biedt meer dan alleen de gast-georiënteerd werk in de keuken. Chefs worden beschouwd als perfect leiders voor de planning, creatie en marketing van gastronomische producten en diensten. En ook buiten de catering talloze kansen en mogelijkheden voor hen open.

perspectieven

Poppe & Neumann afgestudeerden van de chef-kok IHK wereldwijd werk als... [-]

Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
24 - 30 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of prof ... [+]

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. Daarnaast is de noodzaak om voedsel verzorgd door een professional is een noodzaak in verschillende gelegenheden. Daarom zal er altijd locaties voor een ervaren culinair expert zoals jij!

Opzet van de cursus Commercial Cookery - identificeren en voorbereiden Vlees Commercial Cookery - Plan en Bereid Voedsel voor Buffetten Commercial Cookery - Voorbereiden en Cook gevogelte en wild Commercial Cookery - voorbereiden en Cook Seafood Commercial Cookery - Bereid Voorgerechten en Salades Commercial Cookery - Bereid Hot and Cold Desserts Commercial Cookery - Bereid gebakjes, taarten en gist goederen Commercial Cookery - Bereid Sandwiches Commercial Cookery - Bereid Soepen Commercial Cookery - Bereid Voorraden en sauzen Commercial Cookery - Bereid Groenten, eieren en deegwaren Dishes Catering Business Practices catering Werkgelegenheid Human Food and Nutrition Kitchen & Food Management Het plannen van een menu dranken Omvang en aard van Catering Services Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands