ONLINESTUDIES

Online Cursussen in Catering 2020

Studenten die een meer flexibele manier zoeken om een ​​opleiding te verdienen, willen misschien een online cursus volgen. Beschikbaar in diverse onderwerpen, kunnen online cursussen worden genomen door een van de huidige studenten of professionals die hun kwalificaties bijwerken.

Wat is een online cursus in catering? Deze cursus is ontworpen voor studenten die interessant zijn in het opzetten van een voedsel- of horecabedrijf. Sommige programma's hebben betrekking op kookvaardigheden, maar veel van hen verwachten dat studenten in de keuken worden ervaren. Onderwerpen kunnen onder andere koken voor grote aantallen, recepten aanpassen, voedselarrangementmethoden begrijpen, veilig koken, en leren over professionele normen van foodservice. Business management, inclusief evenementenplanning, marketing, voedselinkoop en kostenbeheersing, kan in sommige programma's worden gedekt.

Cateringcursussen bieden essentiële vaardigheden voor studenten die in de horeca willen werken.Deze omvatten onder druk werken, een enthousiaste houding handhaven en efficiënt en snel werken. Deze vaardigheden kunnen studenten in elke omgeving, zowel persoonlijk als professioneel, ten goede komen.

Kosten is een van de grootste factoren bij het kiezen van een school om bij te wonen. Studenten moeten hun belangenscholen bellen en vragen over collegegeld en andere kosten. Sommige programma's kunnen ook financiële hulp mogelijkheden bieden voor studenten die solliciteren en kwalificeren.

Studenten die een cursus volgen in catering kunnen bereid zijn om voedsel voor een verscheidenheid aan familie-, zakelijke en sociale evenementen te verstrekken. Veel individuen kiezen ervoor om te werken voor een horeca of om hun eigen te starten. Mensen die ervaring hebben in andere culinaire gebieden kunnen ervoor kiezen om in andere capaciteiten te werken, zoals restaurantmanager, evenementencoördinator, banketbegeleider, chef-kok of banketbakker.

Als werk in de voedingsindustrie van belang is, start nu naar scholen.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

2 Resultaten in Catering Filter

Natuurlijk in de horeca & koken (culinair natuurlijk)

International Career Institute
Cursus
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professio ...

Lees meer

Keuken meester IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus
okt 2020
<
Voltijd
<
24 maanden
Duits
Online

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management i ...

Lees meer