Filter
Cursus
Tempo: Alles

Beste Online Cursussen in Compositiestudies 2019/2020

Een cursus is een cursus die zich richt op een bepaald studiegebied. Vanwege de specifieke focus kunnen cursussen studenten helpen onderwerpen na te streven waarin ze geïnteresseerd zijn en kunnen ze hen helpen hun academische en professionele doelen te bereiken.

Wat is een cursus in compositiestudies? Het is een klas die studenten leert verschillende soorten documenten te schrijven. Cursussen kunnen wetenschappers helpen bij het leren van de technische aspecten van het schrijven van onderzoek en het indienen van voorstellen, of hen leren schrijven voor verschillende bedrijven. Cursusdeelnemers kunnen leren hoe ze fictieverhalen en non-fictie technische documenten kunnen schrijven om hen een carrière-impuls te geven.

Schrijvers ontwikkelen verschillende essentiële vaardigheden, zoals kritisch denken en creativiteit. Zelfs technisch schrijven heeft meestal een betere impact als er een unieke draai aan wordt gegeven en kritisch denken helpt studenten bepalen hoe ze hun stuk moeten schrijven. Tijdmanagement is een andere vaardigheid die mensen op alle gebieden van het leven ten goede kan komen.

Omdat er geen twee scholen hetzelfde zijn, variëren de collegegelden naargelang het type klas en de locatie van de universiteit. Om de exacte kosten van een cursus in compositiestudies te bepalen, neemt u rechtstreeks contact op met universiteiten om te weten te komen hoeveel hun klassen kosten.
Een goede schrijver kan bijna elke positie verkrijgen die hij of zij wenst. Studenten kunnen ervoor kiezen om freelancers te worden of hun dromen na te jagen als auteurs. Anderen kunnen een carrière als inhoudschrijver nastreven. Banen als technisch schrijver of copy-editor kunnen beschikbaar zijn voor diegenen die een kantoorbaan willen. Sommigen geven de voorkeur aan posities als speechwriters of journalisten. Met de juiste vaardigheden en ervaring kan een schrijver mogelijk een baan vinden in elk carrièreveld.

De meeste scholen begrijpen de vraag naar getalenteerde schrijvers, dus bieden zij klassen op afstand aan om studenten wereldwijd toegang te verlenen. Deze online lessen zijn zowel handig als flexibel, waardoor leerlingen hun onderwijs van overal ter wereld kunnen volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

14 Resultaten in Compositiestudies

The Proofreading Academy

Proofreading Academy is geschikt voor zowel beginners als voor degenen die wat ervaring hebben en hun vaardigheden willen aanscherpen. Of u nu een carrière in proeflezen ... [+]

We staan op het punt je leven te veranderen

Na het voltooien van onze cursus, kunt u:

Een professioneel, creatief of academisch document tot een professionele standaard proeflezen. Dit is wat je moet weten

De cursus bestaat momenteel uit tien modules van lesgeven, testen en oefeningen:

1. Bewerken en proeflezen: een inleiding

2. De grondbeginselen van Microsoft Word

3. Veel voorkomende spelfouten

4. Gemeenschappelijke fouten in de grammatica

5. Veel voorkomende interpunctie fouten

6. Andere veelvoorkomende fouten

7. Proeflezen in de praktijk: stijl

8. Proeflezen in de praktijk: wetenschappelijke proeflezen

9. Academic Proofreading: referenties en citaten... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Online
Lees meer in Nederlands
The Internet Business School

Ga met ons mee op een intensief live trainingsevenement van een dag en leer hoe u een best verkopend boek nummer 1 van Amazon kunt schrijven, publiceren en verkopen. ... [+]

Hoe te schrijvenOoit afgevraagd wat er nodig is om een ​​bestverkopende auteur van Amazon No. 1 te worden? Ga met ons mee op deze intensieve training en leer wat er nodig is om je boek naar de nummer 1 plek op Amazon te krijgen met een bekroonde uitgever, Richard McMunn.

De geloofwaardigheid en status van een nummer 1 Amazon Bestselling Author hebben een diepgaande invloed op uw bedrijf. Maar tot nu toe was weten wat er nodig was om naar de toplocatie van Amazon te gaan, gehuld in mysterie. Voor het eerst onthullen we de insidertips en strategieën om een ​​boek op de nummer 1-plaats op Amazon te krijgen voor de door u gekozen categorie.

Tijdens de cursus leert u alles wat u moet weten om uw boek op de snelst mogelijke tijd te schrijven, publiceren en op de nummer 1 Amazon Bestsellers-lijst te plaatsen ... soms zelfs vóór de lancering !!... [-]

Verenigd Koninkrijk Bethersden
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 dag
Online
Lees meer in Nederlands
University Of The Free State Business School Online

Het doel van dit korte leerprogramma is deelnemers uit te rusten met academische lees- en schrijfvaardigheden, wat een minimale vereiste is voor elk academisch kort progr ... [+]

Stichting Vaardigheden

Het doel van dit korte leerprogramma is deelnemers uit te rusten met academische lees- en schrijfvaardigheden, wat een minimale vereiste is voor elk academisch kort programma. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om de academische vaardigheden te verwerven die nodig zijn om succesvol te kunnen studeren.

Planning

Het Foundation Skills-programma start tijdens de eerste week van elke maand. Aanvragen sluiten op de 15e van de vorige maand.

Beoordeling

De beoordeling van de SLP's bestaat uit quizzen, discussies, een eindopdracht en een online test.

Wijze van levering

Online

Looptijd

1 week. Dit is exclusief de extra tijd die wordt gegeven om de eindbeoordeling te voltooien.... [-]

Zuid-Afrika Bloemfontein
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 week
Online
Lees meer in Nederlands
Churchill Square Training And Development

Het internet zit vol met fascinerende plaatsen om informatie te vinden, bekijk uw favoriete bedrijven en winkels, zoek naar deals, lees het nieuws en nog veel meer. ... [+]

Samenvatting cursus

Het internet zit vol met fascinerende plaatsen om informatie te vinden, bekijk uw favoriete bedrijven en winkels, zoek naar deals, lees het nieuws en nog veel meer. Mensen lezen de informatie op het internet echter niet op dezelfde manier dat ze een gedrukte krant, tijdschrift of een boek lezen. Als schrijvers moeten we ons heel goed bewust zijn van hoe mensen een webpagina benaderen, zodat we interessante en boeiende inhoud kunnen maken. Deze eendaagse cursus is bedoeld voor mensen die schrijven voor lezers op internet.

Wat studenten leren Pas boeiende technieken toe die lezers naar webpagina's leiden Verbeter hun schrijven met andere vormen van media Maak hun tek... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 dag
Online
Lees meer in Nederlands
Churchill Square Training And Development

Het is essentieel om te begrijpen hoe u rapporten en voorstellen schrijft die worden gelezen. We schrijven rapporten in verschillende indelingen en verschillende doeleind ... [+]

Samenvatting cursus

Het is essentieel om te begrijpen hoe u rapporten en voorstellen schrijft die worden gelezen. We schrijven rapporten in verschillende indelingen en verschillende doeleinden. Of u nu moet rapporteren over een productanalyse, inventaris, haalbaarheidsstudies of iets anders, rapport schrijven is een vaardigheid die u keer op keer zult gebruiken. Als u een methode heeft om deze documenten voor te bereiden, helpt dit u om zo efficiënt mogelijk met de taak om te gaan. Deze cursus bouwt voort op een solide basis van schrijfvaardigheid om informatie te presenteren in formele, informele en voorstelstijlen.

Deelnemers moeten de cursus Business Writing That Works van Velsoft voltooien voordat ze deze workshop volgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Churchill Square Training And Development

We weten allemaal wat goed schrijven is. Het is de roman die we niet kunnen neerleggen, het gedicht dat we nooit zijn vergeten, en de toespraak die de manier verandert wa ... [+]

Samenvatting cursus

We weten allemaal wat goed schrijven is. Het is de roman die we niet kunnen neerleggen, het gedicht dat we nooit zijn vergeten, en de toespraak die de manier verandert waarop we naar de wereld kijken. Goed schrijven is de memo die actie krijgt en de brief die zegt wat een telefoontje niet kan.

Bij zakelijk schrijven is de taal concreet, het gezichtspunt helder en de punten zijn goed uitgedrukt. Goed schrijven is hard werken, en zelfs de beste schrijvers worden ontmoedigd. Echter, met oefenen kun je meer zelfvertrouwen hebben over je eigen schrijven. Deze tweedaagse workshop geeft je de tools om een ​​betere schrijver te worden.

Wat studenten leren De waa... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
2 dagen
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela de Escritores

Stieg Larsson gepubliceerd sinds de Millennium saga, zijn geslacht volgelingen niet gestopt met groeien. Lezers, uitgevers, boekverkopers: allemaal op zoek naar hetzelfde ... [+]

Marcelo Luján

workshop beschrijving

Stieg Larsson gepubliceerd sinds de Millennium saga, zijn geslacht volgelingen niet gestopt met groeien. Lezers, uitgevers, boekverkopers: allemaal op zoek naar hetzelfde: de zwarte roman. Maar wat is het nu een misdaadroman? Wat zijn de sleutels tot het schrijven van donkere verhalen? Kun je doen zonder de politie onderzoek naar een tekst genaamd "black"?

Wij geloven - en we hebben bewijs - dat er een nieuwe manier om de realiteit te vertellen. Wij zijn van mening dat de opkomst van de "zwarte" niet rechtstreeks verwijzen naar de klassieke verhalen van speurwerk. Griekse tragedie - Oedipus Rex, bijvoorbeeld - meestal een verhaal vol met donkere, zonder strikte noodzaak van onderzoek. Dat wil zeggen, het kwaad gebeurt - het kwaad bestaat - voor de ontdekking van de moordenaar. En het is dit aspect dat ons interesseert, omdat het breekt met de traditionele canons. Alles wat te maken heeft met kwaad trekt ons aan. Als lezers evenals schrijvers.... [-]

Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
3 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela de Escritores

Deze workshop is een baan voor mensen die willen hun schrijfvaardigheid te verbeteren, hetzij omdat hun werk vereist, voor hun (administratief, vertalers, academici, oppo ... [+]

workshop beschrijving

Deze workshop is een baan voor mensen die willen hun schrijfvaardigheid te verbeteren, hetzij omdat hun werk vereist, voor hun (administratief, vertalers, academici, oppositie ...) of omdat ze willen studies starten in literaire creatie. Het brengt grammaticale en stilistische begrippen die nodig zijn voor studenten om een ​​solide formele basis die u toelaat om veilig te gaan schrijven van elke vorm van tekst te verwerven.

In de cursus kan deelnemen, zowel inheemse Spaanse en buitenlanders uit C1 niveau van het Spaans.

operatie

De cursussen worden gegeven in onze Virtual Campus en kan gevolgd worden vanaf elke locatie en op elk gewenst moment. Elke unit de leraar zegt dat alle teksten in een schriftelijk rapport, in aanvulling om een ​​persoonlijke opmerking aan elke student voert een globale commentaar, gericht op het thema van de eenheid en aangevuld door de discussies in de groep samen het apparaat. ... [-]

Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
3 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela de Escritores

Deze workshop zal ons de fundamentele sleutels tot het begrijpen van de poëzie en het schrijven van poëzie. We zullen vertrouwen op het lezen en analyseren van dichters h ... [+]

workshop beschrijving

Deze workshop zal ons de fundamentele sleutels tot het begrijpen van de poëzie en het schrijven van poëzie. We zullen vertrouwen op het lezen en analyseren van dichters hedendaagse verwijzing naar, op hetzelfde moment het ontdekken van onze eigen stem, ritme, structuur, en hoe moet worden gezegd.

Daartoe zal het in de loop van de experimenten op het gedicht vanaf de eerste dag worden voorgesteld: hoe de lege pagina staan, hoe u de juiste sjabloon voor de expressie van gevoel, hoe u de tekst te rusten en vervolgens herschrijven en hoe eindelijk we kunnen beseffen dat intensief werk is het gedicht taal. Learning zal worden afgerond door het schrijven van uw eigen teksten, zodat tijdens het proces, en naar een passend theoretisch kader, kunt u uw eigen stem te vinden.... [-]

Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela de Escritores

Onze wereld verhuist naar flitsen en kleine verhalen die een geheel vormen snuit, en het korte verhaal is niet minder. In deze inleidende cursus leren we nuttige techniek ... [+]

workshop beschrijving

Onze wereld verhuist naar flitsen en kleine verhalen die een geheel vormen snuit, en het korte verhaal is niet minder. In deze inleidende cursus leren we nuttige technieken en trucs om onze korte verhalen van kracht en diepte te geven. Graaf veel met heel weinig. Suggereren. Impact van de lezer en de vangst. Door middel van het schrijven en analyseren van teksten (eigen en die van andere auteurs) krijgt de student een eigen stijl en voorkeuren ontdekken terwijl evolueren als schrijver.

De cursus syllabus Short Story is geschreven in samenwerking met onze expertise in het genre van het verhaal van leraren, zoals Ángel Zapata, Javier Sagarna, Aixa de la Cruz, Paula Lapido, Ignacio Ferrando, Alfonso Fernández Burgos Matías Candeira, Juan Carlos Márquez, Mariana Torres en Juan Gómez Bárcena, onder anderen.... [-]

Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela de Escritores

Schrijven is een vaardigheid die kan worden geleerd. Als u wilt schrijven, je kunt, maar eerst moet je de technieken zo oud als de mens te weten: de verteller. een verhaa ... [+]

Rafa Turnesworkshop beschrijving

Schrijven is een vaardigheid die kan worden geleerd. Als u wilt schrijven, je kunt, maar eerst moet je de technieken zo oud als de mens te weten: de verteller. een verhaal of een roman, ja, maar ook een conferentie, een advertentie of een biografie: Omdat een verhaal vele vormen kan aannemen.

De agenda voor Creatief schrijven is opgesteld door Enrique Páez, een van de pioniers van het onderwijs creatief schrijven in Spanje. Enrique weet dat de eerste stap in het schrijven van een verhaal is ... beginnen met het schrijven. Angsten overwinnen samenhangen met het maken, vrij de verbeelding en leren van de technieken die u toelaten om uw talent te uiten (de personages, de bouw van de scène, zichtbaarheid, de verteller, de tijd ...) zijn de doelstellingen van deze cursus. Met uw ontketende schrijven en beheersing van narratieve technieken, is het tijd om te manipuleren en te overstijgen hen.... [-]

Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
3 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Of Course Learning

Als u wilt om fictie te schrijven, dan korte verhalen zijn een geweldige plek om te beginnen en agreat bron van inkomsten. Deze cursus, onder leiding van auteur Jane Bett ... [+]

Als u wilt om fictie te schrijven, dan korte verhalen zijn een geweldige plek om te beginnen en agreat bron van inkomsten.

Deze cursus, onder leiding van auteur Jane Bettany, zul je zien hoe je ideeën te vinden, zet je verhalen bij elkaar en hoe ze te onderwerpen aan een editor. We hebben betrekking op essentiële onderdelen van verhaal schrijven, zoals plot en de structuur, de dialoog, de karakterisering, de setting, gespannen, gezichtspunt en nog veel meer!

Er zijn downloadbare schrijfoefeningen, een lijst van de huidige novelle markten, lezing hand-outs en korte verhalen zelf.

Ten slotte zullen we dekken editing - een van de belangrijkste onderdelen van het schrijfproces. Dit komt met tips over proeflezen, voorbereiden en indienen van uw manuscript.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten USA Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Of Course Learning

Deze cursus is voor gewone mensen zoals ik die niet beschikken over een schriftelijk achtergrond, maar die wilden hun eigen ebook publiceren en geld te verdienen op Amazo ... [+]

Deze cursus is voor gewone mensen zoals ik die niet beschikken over een schriftelijk achtergrond, maar die wilden hun eigen ebook publiceren en geld te verdienen op Amazon!

Wilt u extra passief inkomen te verdienen?

Wilt u een best verkopende auteur op Amazon zijn?

Wilt u geld doen wat je liefde?

Deze cursus is vol met eenvoudig te lessen die je boek idee heel snel zal krijgen op de bestseller lijst volgen.

Mijn eerste twee boeken waren # 1 in de Amazone Rankings voor:

Business & Money Opleiding & Onderwijs Small Business & Entrepreneurship Home-Based Businesses Scholen en Onderwijs Afstand & Online Leren Als i... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten USA Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Of Course Learning

Als je nog nooit het verschil tussen een dubbele punt en een puntkomma, of tussen hun en daar en ze konden begrijpen, dan is dit de cursus voor jou! We zullen een frisse ... [+]

Als je nog nooit het verschil tussen een dubbele punt en een puntkomma, of tussen hun en daar en ze konden begrijpen, dan is dit de cursus voor jou!

We zullen een frisse blik te nemen op alle dingen die je bent vergeten of nooit begrepen op school, zodat u e-mails en berichten met het vertrouwen dat je gelijk zal zijn (of moet dat worden schrijven ?!) kan schrijven.

Er is niets erger dan te horen heb je spelling of grammatica fouten op uw CV of in een belangrijke presentatie of een e-mail naar een grote klant. Samen zullen we al die zorgen te maken aan bed.

Highlights Interpunctie - wanneer je een komma of een dubbele punt gebruiken Apostrof en andere merken Alle... [-]
Verenigde Staten USA Online Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands