Filter
Cursus
Tempo: Alles

Beste Online Cursus Studies in Culinaire Vaardigheden 2019/2020

Een online cursus is een web-based leerervaring. Studenten in online cursussen kan hen te betrekken als standalone ervaringen, maar in de meeste gevallen, ze maken deel uit van een graad die kan worden verdiend online of op de campus.

Wat is een online cursus in culinaire kunsten? Deze klasse is gericht op het gebied van het bereiden en presenteren van voedsel. Als een inleidende cursus, een aantal van de onderwerpen die worden behandeld in het curriculum onder meer sanitaire voorzieningen, veiligheid, voeding, catering management en commerciële keuken apparatuur. Elk van deze concepten is essentiële kennis voor aspirant-koks en bakkers die dag zal werken in hun eigen restaurant of bakkerij. De klasse zal waarschijnlijk ook de nadruk op elementaire koken vaardigheden om studenten op te leiden in de juiste methoden.

Deze klasse zal uiteraard profiteren iedere student die hoopt om te werken in de culinaire industrie, maar het kan ook anderen profiteren door het aanleren van basisvaardigheden koken en veiligheid vaardigheden. Deze vaardigheden kan van pas komen in het dagelijks leven.

Als je je af wat de kosten van een online cursus in culinaire kunsten zou kunnen zijn, moet je niet vergeten dat er veel bepalende factoren. Om de meest accurate samenvatting van de kosten te krijgen, moet u contact opnemen met de toelating kantoor aan de universiteit u van plan bent om bij te wonen.

Het is waarschijnlijk dat de meeste studenten die een klasse te nemen in de culinaire kunsten doen met het streven van het worden chef-koks en bakkers. Natuurlijk, deze zijn voor de hand liggende loopbaantrajecten men kan volgen na het beheersen van de kennis die is opgedaan in de klas, maar er zijn tal van andere taken die u kan worden gekwalificeerd voor, ook. Als u liever op een leidinggevende rol te nemen, kunt u het werk voort te zetten in een restaurant. Als alternatief kan je werken als een persoonlijke chef-kok voor een individu in plaats van een hele restaurant.

U kunt controleren of uw school aanbiedingen en online cursus in culinaire kunsten zien. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Culinaire Vaardigheden

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en managem ... [+]

Overzicht

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management in hotels en restaurants, in gemeenschap catering, in de catering -, maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden. Hier, het beroep van chef-kok biedt meer dan alleen de gast-georiënteerd werk in de keuken. Chefs worden beschouwd als perfect leiders voor de planning, creatie en marketing van gastronomische producten en diensten. En ook buiten de catering talloze kansen en mogelijkheden voor hen open.

perspectieven

Poppe & Neumann afgestudeerden van de chef-kok IHK wereldwijd werk als... [-]

Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
24 - 30 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van de Kamer van Koophandel in te schakelen als een chef-kok / kok Kamer van Koophandel, het Hotel Fern ... [+]

Overzicht

Vooral in de horeca - zelfs in de keuken - het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van de Kamer van Koophandel in te schakelen als een chef-kok / kok Kamer van Koophandel, het Hotel Fernschule Poppe & Neumann biedt unieke in Duitsland de kans om de achterstand op dit in part-time afstandsonderwijs natuurlijk en zonder verlies van inkomsten.

perspectieven

Met een afstandsonderwijs natuurlijk het hotel Fernschule Poppe & Neumann en de beroepsbekwaamheid als een chef-kok / kok CCI aan brede kansen op de arbeidsmarkt te bieden:

Een bezettingsgraad (CCI-certificaat) Meer erkenning op het werk Sociale vooruitgang - beter winstpotentieel Ontwikkelings- en carrièremogelijkheden in de keuken ... [-]
Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
20 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of prof ... [+]

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. Daarnaast is de noodzaak om voedsel verzorgd door een professional is een noodzaak in verschillende gelegenheden. Daarom zal er altijd locaties voor een ervaren culinair expert zoals jij!

Opzet van de cursus Commercial Cookery - identificeren en voorbereiden Vlees Commercial Cookery - Plan en Bereid Voedsel voor Buffetten Commercial Cookery - Voorbereiden en Cook gevogelte en wild Commercial Cookery - voorbereiden en Cook Seafood Commercial Cookery - Bereid Voorgerechten en Salades Commercial Cookery - Bereid Hot and Cold Desserts Commercial Cookery - Bereid gebakjes, taarten en gist goederen Commercial Cookery - Bereid Sandwiches Commercial Cookery - Bereid Soepen Commercial Cookery - Bereid Voorraden en sauzen Commercial Cookery - Bereid Groenten, eieren en deegwaren Dishes Catering Business Practices catering Werkgelegenheid Human Food and Nutrition Kitchen & Food Management Het plannen van een menu dranken Omvang en aard van Catering Services Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands